Голф 6

• Креатор на темата Креатор на темата krembil0tina
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам колку успешна би била 6ката ГТИ. Не знам точно цена, но кога би бирал би зел Широко. Ист мотор 2.0TFSI со 200кс, цена тука некаде, а според мене далеку поатрактивен дизајн, поголема стабилност и усовршена платформа на 6ка.

Не знам колку успешна би била 6ката ГТИ. Не знам точно цена, но кога би бирал би зел Широко. Ист мотор 2.0TFSI со 200кс, цена тука некаде, а според мене далеку поатрактивен дизајн, поголема стабилност и усовршена платформа на 6ка.

И јас би играл така. :wink:

Ако имаш една цистерна и џеб до колена да плаќаш за гориво.

Ја би рекол Голф си е голф ама САМО и САМО ДИЗЕЛ!!!

Е нема ГТИ верзија дизел.... Единствено ја имаше серијата ГТД од моделите 2, но ја прекратија со воведување на ТДИ.

Така да кој што сака нека вели, ГТИ е закон.

Ако имаш една цистерна и џеб до колена да плаќаш за гориво.

Ја би рекол Голф си е голф ама САМО и САМО ДИЗЕЛ!!!

Синоним за нафтена печка:pos2:

Е нема ГТИ верзија дизел.... Единствено ја имаше серијата ГТД од моделите 2, но ја прекратија со воведување на ТДИ.

Така да кој што сака нека вели, ГТИ е закон.

Ја имаше 5ката GT TDI со 2000ццм мотор и 170кс. Знам дека кај нас не беше дозволен тој мотор да се носи поради проблеми со горивото и филтерот за чад. Ке го има тој мотор и на 6ката само не знам каква ознака ке носи.

Абе фолксваген ЗАКОН.Бучни ама деосега не сум видел некоја 2 или 1 испод 500 000 км поминато.

Го видов пред Рамстор ...утре сликата ке ја стам :)

Golf 6ката :))) Шо мислеше ти? Мартин Вучич? :pos2:

Еве го оној пред грчка амбасада ја тој го сликав

fav39f.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom