Кенгур, Буцио, Јовета Бт... Ме мрзи да ве цитирам еден по еден сеа.
Си ја сфативте мојата констатација ко личен напад, па одма маате контра.

А пошо сте ми симпатични, а ја сум расположена, ќе се потрудам да ви подобјаснам како не би настанувале конфликАти.
Значи-значи:
1. Споредбата со теретана>мал пенис и големи стапала>голем пенис е банална, затоа што првото се сведува на поврзаност гледана од психолошки аспекат, а втората на физички карактеристики неповрзани меѓу себе.
2. Констатацијата имаше за цел да укаже дека мажите што се опседнати со билдање на своето тело најчесто кријат некаков комплекс, односно се обидуваат да компензираат за некаков недостаток. Буцио малце ја начна поентата дека таквите мажи ради мускулите добиваат чувство на моќ, а тоа е така затоа што не го добиваат тој ефект на други полиња (пр. сексуалноста).
Башка, тоа со пенисот треба малце пофигуративно да се сфати, не значи дека имаат мали димензии, ама може да значи дека не се многу умешни со жените, на пример.
Ја вас (или на некој билдер) не сум ви ѕирнала во гаќи, ама познавам повеќе случаи на мажи со 100 кила мускули на себе, а на кои со жените не им иде баш, па врз таа основа сум заклучила.
Исто е и со тепачите, насилните мажи, на пример вработени ко Обезбедување, истураат фрустрации врз недолжни личности со цел да надокнадат за нешто што нив им фали во животот и да се осетат надмоќни.
А сексуалноста, и сами ќе признаете, има и те каква врска со чувството на (над)моќ.
3. Познавам 2/3 од вас кои ми реплициравте, и можам да ве уверам дека не сте ни пола од тоа за какви мажи зборев јас.