Големо его = мал пенис?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Вежбањето на тешки физички вежби, ја зголемува физичката големина на пенисот, и не ми треба слика за да го забележам тоа кај себе.
Си бил рамче и отишол да купува пегла, влегува во продавница и и вика на продавачката:
-Ќе ми ја дадеш пеглава без пари?
-Ќе ти ја дадам само ако успееш да ја дигнеш на кур?
И рамче, надарен, јак циганин ја дигнал и си ја зел пеглата! Си оди дома и стаил теговите на курот да вежба.... и вежбал вежбал.. и еден ден иди комшијата и го прашува:
-А бе Рамче, те гледам секој ден вежбаш со теговите на курот обесени, што ти би?
-Вежбам за шпоре комши!
Ти Буци за шо вежбаш? Фрижидер или Фаворитче, м?:vozbud:

Нема везе сто има врска тоа дали ти си гласен или не со тоа колкав ти е пенисот.

Кенгур, Буцио, Јовета Бт... Ме мрзи да ве цитирам еден по еден сеа.

Си ја сфативте мојата констатација ко личен напад, па одма маате контра. :icon_lol: А пошо сте ми симпатични, а ја сум расположена, ќе се потрудам да ви подобјаснам како не би настанувале конфликАти.

Значи-значи:
1. Споредбата со теретана>мал пенис и големи стапала>голем пенис е банална, затоа што првото се сведува на поврзаност гледана од психолошки аспекат, а втората на физички карактеристики неповрзани меѓу себе.

2. Констатацијата имаше за цел да укаже дека мажите што се опседнати со билдање на своето тело најчесто кријат некаков комплекс, односно се обидуваат да компензираат за некаков недостаток. Буцио малце ја начна поентата дека таквите мажи ради мускулите добиваат чувство на моќ, а тоа е така затоа што не го добиваат тој ефект на други полиња (пр. сексуалноста).
Башка, тоа со пенисот треба малце пофигуративно да се сфати, не значи дека имаат мали димензии, ама може да значи дека не се многу умешни со жените, на пример.
Ја вас (или на некој билдер) не сум ви ѕирнала во гаќи, ама познавам повеќе случаи на мажи со 100 кила мускули на себе, а на кои со жените не им иде баш, па врз таа основа сум заклучила.

Исто е и со тепачите, насилните мажи, на пример вработени ко Обезбедување, истураат фрустрации врз недолжни личности со цел да надокнадат за нешто што нив им фали во животот и да се осетат надмоќни.
А сексуалноста, и сами ќе признаете, има и те каква врска со чувството на (над)моќ.
3. Познавам 2/3 од вас кои ми реплициравте, и можам да ве уверам дека не сте ни пола од тоа за какви мажи зборев јас.
Ај сликовито:
Едните се опседнати со билдање и сакаат да изгледаат ко суперпауор чудовишта...
110_1027.jpg

А другите сакаат да водат здрав живот и да изгледаат убаво.
55977,1168894176,7.jpg

Вие сте вторите. :wink:
Што значи, не се секиркајте, не ви се маwецки. *утешително ве тапка* :icon_lol:

Ја нит иам големи стапала нит тепам недолжни личности нит пак идам у теретана значи.....:pos2::pos2:
Не бе лажам.Идев порано у теретана:):)

:Losko:

:tapp::tapp::tapp:Во право е бре кенгур. I smajlito :wink:

Имам големо его>мал ми e but, носам чевли број 47<голем ми е но, одам во тератана>мал ми е али па имам голем нос<голем ми е... сепак имам кратки прсти> мал ми е. :(
Затоа јас престанав да идам :smir:. Само што ја видов темава, одма ми стана јасно за “нус“ ефектите што ги произведува теретаната :pos:

Салам математики, равенки и предметки паднале... што на крај излегува дека се е недокажана теорема.

Си бил рамче и отишол да купува пегла, влегува во продавница и и вика на продавачката:
-Ќе ми ја дадеш пеглава без пари?
-Ќе ти ја дадам само ако успееш да ја дигнеш на кур?
И рамче, надарен, јак циганин ја дигнал и си ја зел пеглата! Си оди дома и стаил теговите на курот да вежба.... и вежбал вежбал.. и еден ден иди комшијата и го прашува:
-А бе Рамче, те гледам секој ден вежбаш со теговите на курот обесени, што ти би?
-Вежбам за шпоре комши!
Ти Буци за шо вежбаш? Фрижидер или Фаворитче, м?:vozbud:
Вежбам за да се чувствувам убаво, добар спорт е тоа. Прочитај ги комплет сите мои постови на оваа тема, посебно за негативната енергија. Денеска теретаната не работи затоа немој да ме предизвикуваш.

Кенгур, Буцио, Јовета Бт... Ме мрзи да ве цитирам еден по еден сеа.

Си ја сфативте мојата констатација ко личен напад, па одма маате контра. :icon_lol: А пошо сте ми симпатични, а ја сум расположена, ќе се потрудам да ви подобјаснам како не би настанувале конфликАти.

Значи-значи:
1. Споредбата со теретана>мал пенис и големи стапала>голем пенис е банална, затоа што првото се сведува на поврзаност гледана од психолошки аспекат, а втората на физички карактеристики неповрзани меѓу себе.

2. Констатацијата имаше за цел да укаже дека мажите што се опседнати со билдање на своето тело најчесто кријат некаков комплекс, односно се обидуваат да компензираат за некаков недостаток. Буцио малце ја начна поентата дека таквите мажи ради мускулите добиваат чувство на моќ, а тоа е така затоа што не го добиваат тој ефект на други полиња (пр. сексуалноста).
Башка, тоа со пенисот треба малце пофигуративно да се сфати, не значи дека имаат мали димензии, ама може да значи дека не се многу умешни со жените, на пример.
Ја вас (или на некој билдер) не сум ви ѕирнала во гаќи, ама познавам повеќе случаи на мажи со 100 кила мускули на себе, а на кои со жените не им иде баш, па врз таа основа сум заклучила.

Исто е и со тепачите, насилните мажи, на пример вработени ко Обезбедување, истураат фрустрации врз недолжни личности со цел да надокнадат за нешто што нив им фали во животот и да се осетат надмоќни.
А сексуалноста, и сами ќе признаете, има и те каква врска со чувството на (над)моќ.
3. Познавам 2/3 од вас кои ми реплициравте, и можам да ве уверам дека не сте ни пола од тоа за какви мажи зборев јас.
Ајде сега да пиши нешто третината што не ја познаваш. Можам и јас да пишам дека ти стереотипно ги оценуваш луѓето благодарение на глупостите што ги има истресено Фројд, ама сепак не би го пишал затоа што тоа е навреда на твојот интелект. Затоа што сигурно си доволно паметна да размислуваш со сопствената, а не со фројдовата глава. Кога пишував за моќ, физичка сила, пишував за здобивање на нешто а не за некаков си комплекс поради неуспех на друг план (пак Фројд). И тоа за типовите кои се набилдани па немале успех во љубовта и тоа ти е стереотип, не е проблемот во мускулите или пенисот, едноставно луѓето не можат да ги разберат жените и обратното. Насилниците секогаш одбираат послаб противник од себе затоа и се насилници. Тие што работат обезбедување како професионалци верувај ми не сакаат гужви, тепачки, такви работи, најлесно им е да си седат во некое ќоше, да пијат пивце и да го прчат машкиот полов орган. Ама тие луѓе имаат работна задача и одговорност, и нивната работа е многу опасна, од кај знаат дали таа пијана или дрогирана будала не носи со себе нож или пиштол, и први на мета се тие луѓе.

@Psy********:pos2:

Ти мразиш генерализации и стереотипи но, сепак успеа да ги ставиш и двете во ист пост. Тоа ми беше поентата со равенката, да ти укажам на тоа. :back:

Големината на пенисот е пропорционална на паметот на тој што смета дека пенисот и некаква психичка (па макар и физичка) состојба влијае врз неговата големина.

Ne znam zosto egoto bi bilo povrzano so goleminata na penisot?
Denes vo ova nase opstestvo imame sosem drugi vrednosti,mladata zenska populacija goleminata ja zamenila so dlabocinata...Sega nekoj-a ke se zaprasa so koja dlabocina,se razbira na dzebot :pos: a na kraj kraeva ne e se do goleminata na penisot tuku do aktivnosta...Od mene tolku...

Големината на пенисот е пропорционална на паметот на тој што смета дека пенисот и некаква психичка (па макар и физичка) состојба влијае врз неговата големина.
Ноуп, обратното е.
Големината на пенисот и неговата успешност при испразнувањето на сексуалните нагони може да влијае на некаква психичка состојба. :icon_lol:

Ноуп, обратното е.
Големината на пенисот и неговата успешност при испразнувањето на сексуалните нагони може да влијае на некаква психичка состојба. :icon_lol:
Ај тука ќе те цитирам за постон погоре. Шо мислиш ти овие првиве " чудовишта" како шо ги нарекуваш ти, вежбаат поради тоа шо имаат мал пенис или лечат некој комплекси? ЛОЛ, не се лажи, ти немаш појма колку пари зема еден про. BB. Затоа не лупај зелени, и остај да билдаме на раат.

Каква врска има тоа со Билдерите не ми е јасно? Профи повеке вежбаат за пари и авторитет,другите за здрав живот и поубава градба....а пенисот не се намалува и не се зголемува,тука најголем процент ти е генетика...нема никаква врска со фитнес и слично.

Хинт: Тие што зимаат Стероиди имаат најмали тестиси :baeh:

Овој тип крекачи секогаш се во мода.Што мислите за ваквите „курнази“ :icon_lol:

Сигурно ви е позната следнава ситуација:

Куп фраери собрани на забава, сите зборуваат, но еден од нив е посебно впечатлив. Наметливо се шегува со сите девојки, им се набацува, се матка наваму-натаму, а надвор сигурно го чека некој бесен автомобил... Едноставно - крева врева.
Дали ваквото однесување е некаква компензација за немоќта која се крие во неговите панталони?

Во повеќето случаи поголемата доминација и наметливост кај мажите е производ на нивните мали пениси. Или, колку е тој погласен - толку му е помал. Секако, ова не важи баш за секој фраер кој остава впечаток на гласен и доминантен момак.

Иако не баш на сите им е важен пенисот и неговата големинa, немојте да се изненадите кога ќе дојде време за секс ваквиот егоист да се покаже како себичен и лош љубовник.

Па што мислите? Има ли вистина во сето ова?:raz:

хахаха Лууд ^^ Пениси во глаа ти се вртат :pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom