Голем задник или раскошни гради?

• Креатор на темата Креатор на темата LadyD
  • Време на започнување Време на започнување

dobar zadnik ili golemi gradi?

• Zadnik

Гласови: 33 45,8%
  • Gradi

Гласови: 39 54,2%

• Вкупно гласачи
    72
  • Гласањето е завршено на .
Мислам дека е навикната да ја гледаат таму,бидејќи воопшто не го крие тој дел,а и зошто би ги криела такви гради:)Да,морам да потврдам дека има убави гради,особено ако се стават и годините и цврстината на градите.Дивајн и јас таму ја гледам секогаш:pos2:што да правам кога ми ги става секогаш пред очи.
Во врска со темава и јас гласам за гради:vozbud:

Ја и ти мора да идеме на кафе...и другаркати земија по некоја случајност:) мора да ме упознаеш :pos: хехе....него нејкам масивност ни кај едното ни кај другото,најдобро е кога се е складно обликувано,иако може да се каже дека гради повеке паѓаат у очи

Убаво си викаме ние во друштво...Цицкииии :pos: вака задник и така и така ама гради уште од кога знам за себе повеќе сум поштел, не за џабе е онаа... женска без цицки е како подрум без ајвар :pos:

Цицки дабоме гз е гз само да не масивно голем проаѓа одма,ама цицка е друго више во нејзе гледаш цело врме пред тебе е и треба да убава на око и добра на фат

Gradiiiiiiiii... Au zasto neam jas nekoi balonki....ali nikat ne e kasno zar ne :) zlaten silikon:pos2:

Поише сум за рамен табан, али нека биде задник!

Добри природни и убави гради јас сум повеќе ЗА тоа.

гради! али природни и не мора да бидат ептен балони...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom