- Член од
- 1 декември 2011
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 3.053
Ne ja postaviv bas temava naj naj od pocetok i posle toa me primrze da se objasnuvam. Da, znam deka ima mesta kaj sto moze i vaka i taka i dobro vladeam so toa. Ne mi preci koa me zjapaat ili koa me gledaat ko seks-objekt. Zatoa i koga sakam da me gledaat taka, taka se oblakam. Ama, jas na drugata dimenzija staiv akcent t.e. na maskata strana.@dzesika те читам и стомак ме боли од смеењебаш ти си од оние - сакам да се ебам, нејќам да ми влезе. Те читам..."ако му намигнам мисли ми се допаѓа"..."излегувам провокативно облечена за да бидам супериорна,ама не ми треба внимание"...и одма после имаш..."мамо маааа...јас со разголени цицки, овој ме зјапа"... Прашањето е - Кој кур се облекуваш така и провоцираш, ако не сакаш реакција од околина? Има места каде што може да си гола, но има и каде што НЕ МОЖЕ. Или, биди каде сакаш, ама кога ќе ти свиркаат и ќе им течат лиги по тебе, да не квичиш.
Zosto vie svirkate i zjapate i dali ste svesni deka so takvite reakcii iskacate klovnovi, gledano od treta strana?
Ne vidov drug argument osven "mazi sme, prirodata...". Pod ova zboram za onie koi eksplicitno pokazuvaat deka zenskoto telo gi predizvikuva. I so koj pamet se izdavaat?