Гола девојка

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Сељачана проста, за етикети лепење и мешање во туѓи животи, први сме.
Па да ти кажам право тие како Џесика што си прават тест4иња(што вика псајсајд), со погледи, намерно она да види дали ќе и се пушти, дали ќе сака да ја легне, си манипулира итн. заслужуваат етикети.

Се менува, се менува. У мое време, не постоеше прашањето: дали гола девојак предизвикува реакција? Или дали сака секс, ако се соблече гола пред тебе? Па што сака тогаш?
Мажите прават муабет за депилација, жените за фудбал, ништо не е како порано.[DOUBLEPOST=1411038629][/DOUBLEPOST]Еве:
Се пронајде изгледа, глупости, и кај мене дебелите се биг turn off не е работата да има само пичка.

Па да ти кажам право тие како Џесика што си прават тест4иња(што вика псајсајд), со погледи, намерно она да види дали ќе и се пушти, дали ќе сака да ја легне, си манипулира итн. заслужуваат етикети.
Да е до мене, јас плакат би и залепил. Ама немам навика да лепам такви работи, да оговарам и да ваѓам муабети.

Ако ја ѕиркаш преку прозорец кај што се преслекува, големи се шансите да си помислиш на влажни соништа и :drk: во меѓувреме.

Ако ситуацијата е друга и пред тебе стои гола девојка, тогаш нема тука мислење fuck her right in the pussy!

:vozbud:

Ако ја ѕиркаш преку прозорец кај што се преслекува, големи се шансите да си помислиш на влажни соништа и :drk: во меѓувреме.

Ако ситуацијата е друга и пред тебе стои гола девојка, тогаш нема тука мислење fuck her right in the pussy!

:vozbud:
Па многу нормално аки си машко да размислуваш во насока да и го бапнеш.. Освен ако не си настран или нешто друго не е во ред.. Така е друже fuck her right in the pussy!

И ја ќе се приклучам во дебатава и ќе одговорам од моја гледна точка по ред на прашањата кои се поставени во првиот пост... Да почнеме:

Дали предизвикува.. Паа зависи од телото а најпрво од се во фацата.. Незнам зошто (можеби зафркнато ќе звучам) али имам некои на листата што ги познавам кои немаат некое си какво тело али фацата им е мнг "eб*повикателна". Дали сексуално ме предизвикува.. Да али ипак зависи какво е тоа тело (анорексични.. не!). На прв поглед ме предизвикува некое по мера што ми е .. Дали сака сексуално да не дразни некој ако се соблече пред нас.. Па зависи за кој али за мене нешто повеќе што надразнува од тоа нема.. Нормално е да се напали како е ненормално. Мислам дека нема маж што нема да се напали ако некоја му се соблече и а му ги задоволува неговите афинитети да не се напали.. Секундарно!! И колку и да имаш сексуално искуство, и колку и да си гледал 18+ видеа и сето тоа заедно, Не претставува причина ако ти се соблече некоја што ти праи мера. Окпозз

Муабетот е што темата е направена за да докаже демек колку лесно се манипулираат мажите .....со пичка нели а притоа не е размислувано outside of the box - и ќе се појави некоја феминистка хард кор ко лангелина и ќе срка боранија како мажите вака мажите така ....

АКО НЕ И ГО ОПНАМ НА НЕКОЈА СВИЊА ШТО ЌЕ МИ СЕ СОБЛЕЧЕ НЕ СУМ ПЕДЕР ИСТО КАКО ШТО НЕ СУМ ПИХИЧКИ БОЛЕН АКО НЕ И ГО ОПНАМ НА ИСТАТА.

Едноставно, не ме пали и тоа е тоа.

Е така, ајт сега пријатно :)

@dzesika те читам и стомак ме боли од смеење :) баш ти си од оние - сакам да се ебам, нејќам да ми влезе. Те читам..."ако му намигнам мисли ми се допаѓа"..."излегувам провокативно облечена за да бидам супериорна,ама не ми треба внимание"...и одма после имаш..."мамо маааа...јас со разголени цицки, овој ме зјапа"... Прашањето е - Кој кур се облекуваш така и провоцираш, ако не сакаш реакција од околина? Има места каде што може да си гола, но има и каде што НЕ МОЖЕ. Или, биди каде сакаш, ама кога ќе ти свиркаат и ќе им течат лиги по тебе, да не квичиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom