П
Пепси_
Гостин
Мажите од странство немаат реакција dat ass коа ќе видат Џеј Ло тип на гз?
Зборувај ми за тоа.![]()
ti seljaku ona so kulturni decki se zapoznava gleas kako wot so engleski dobro poznavanje i takvi rich bitch
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мажите од странство немаат реакција dat ass коа ќе видат Џеј Ло тип на гз?
Зборувај ми за тоа.![]()
Ili taa ima 150 kila i vlakna na leva gruda.Masko koe nema da se napali na zensko golo telo ili ima psihicka bolest ili e peder.
Zaboraviv da napomenam i toa.Ili taa ima 150 kila i vlakna na leva gruda.
Kako mozhe da se napalam na bilo shto? ...
Па да ти кажам право тие како Џесика што си прават тест4иња(што вика псајсајд), со погледи, намерно она да види дали ќе и се пушти, дали ќе сака да ја легне, си манипулира итн. заслужуваат етикети.Сељачана проста, за етикети лепење и мешање во туѓи животи, први сме.
Се пронајде изгледа, глупости, и кај мене дебелите се биг turn off не е работата да има само пичка.Се менува, се менува. У мое време, не постоеше прашањето: дали гола девојак предизвикува реакција? Или дали сака секс, ако се соблече гола пред тебе? Па што сака тогаш?
Мажите прават муабет за депилација, жените за фудбал, ништо не е како порано.[DOUBLEPOST=1411038629][/DOUBLEPOST]Еве:
Да е до мене, јас плакат би и залепил. Ама немам навика да лепам такви работи, да оговарам и да ваѓам муабети.Па да ти кажам право тие како Џесика што си прават тест4иња(што вика псајсајд), со погледи, намерно она да види дали ќе и се пушти, дали ќе сака да ја легне, си манипулира итн. заслужуваат етикети.
Ако е секташка и тата би сине !!!Освен ако не е некој гавран гаден или некоја секташка.
Па многу нормално аки си машко да размислуваш во насока да и го бапнеш.. Освен ако не си настран или нешто друго не е во ред.. Така е друже fuck her right in the pussy!Ако ја ѕиркаш преку прозорец кај што се преслекува, големи се шансите да си помислиш на влажни соништа иво меѓувреме.
Ако ситуацијата е друга и пред тебе стои гола девојка, тогаш нема тука мислење fuck her right in the pussy!
![]()
Се пронајде изгледа, глупости, и кај мене дебелите се биг turn off не е работата да има само пичка.
Toa e mnogu bitno da se napomene! Ali nema vrska.. tuka se ostanatite kako mene da dopolnat.Zaboraviv da napomenam i toa.