GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Моментот коа искачаш од стакленото ѕвоно and it's a whole new world out there!
Се ежам. Ми се блуе.
Се ежам. Ми се блуе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја прочитав цела тема и се` уште не ми е јасно што е прашањето
Дали сум се облекла провокативно за да добијам нешто полесно? - Да, кога сум била повредена, сум сакала да привлечам внимание just for the sake of it, ми било досадно. Дали мислам дека на овој начин ќе запознаам дечко за сериозна врска? - Апсолутно не, кога носам миничи или транспарентни блузи знам точно каква група на мажи привлекувам и очигледно е на кој начин ги привлекувам. И што ако се излапаш, или еве дури и да легнеш со некој што си го запознала на овој начин? „Еј, супер се...лапаш, баш си интересен, сакаш да одиме на кафе?“ Затоа и не мислам дека дискотека е вистинско место за запознавање нови луѓе, но тоа е надвор од темата.
Дали ако ми се соблече гол маж аУтоматски сакам да го легнам? - Зависи од периодот, хормоните, нивото на очај, апчињата...
Уште ова - ако сакаш да изгледаш супериорно, верувај дека нема никаква врска со бидувањето расоблечена. Немаш поим што може да направат тесни пантолони со висок струк и едно добро струкирано сако![]()
Значи ко ќе те видам у минич си за едно клецкање без обавврски, а ко ќе си у ролка и панталони си за брак, кога носам миничи или транспарентни блузи знам точно каква група на мажи привлекувам и очигледно е на кој начин ги привлекувам.
Најприкладен начин на облекување за излегување е разголен? Не би рекла и не секогаш го практикувам, всушност набројав погоре кога. И малку си контрадикторен, прво велиш „не можам да се сконцентрирам ако си разголена“, а потоа „ако не и стои колку сака нека биде расоблечена“. Лесно си деконцентриран или лесно можеш да одолееш? На голем процент не им стои она (малку) што го носат, па се` уште добиваат внимание и многумина се палат на истите.Епа тоа е од досада ке натерате да неможиме да се сконцентрираме на други работи оти ти спроти мене носиш облека колку да ги покриеш до пола атрибутите. И тоа како знаеме што можат да направат стегнати фармерки кои ти го креваат газот.
Ок диското, нели најприкладен начин на облекување е токму тој што го опиша од досада.
Но да ти кажам искрено ако не и стој тоа што го носи колку сака нека биде расоблечена.. Исто ми се фака дали седам со неа или некој другар..
This guy gets it.Значи ко ќе те видам у минич си за едно клецкање без обавврски, а ко ќе си у ролка и панталони си за брак
Најприкладен начин на облекување за излегување е разголен? Не би рекла и не секогаш го практикувам, всушност набројав погоре кога. И малку си контрадикторен, прво велиш „не можам да се сконцентрирам ако си разголена“, а потоа „ако не и стои колку сака нека биде расоблечена“. Лесно си деконцентриран или лесно можеш да одолееш? На голем процент не им стои она (малку) што го носат, па се` уште добиваат внимание и многумина се палат на истите.
This guy gets it.
hihi se oblekla provokativno oti i bilo dosadno, dosta mori, ne lazi, vaginite vi vriat za penis.Ја прочитав цела тема и се` уште не ми е јасно што е прашањето
Дали разголена девојка е секси? - Најчесто да, тоа и` е поентата всушност. Секој со своите преференци, ама во 90% од случаите машко ќе се напали на гола девојка. Да не заборавиме дека тука многу влијае и неговата состојба, можда само што излегол од врска па сака да си го излечи повреденото его, можда е сексуално исфрустриран подолго време па ќе плесне се` што ќе му се најде на патот, можда боље је ишта него ништа.
Дали сум се облекла провокативно за да добијам нешто полесно? - Да, кога сум била повредена, сум сакала да привлечам внимание just for the sake of it, ми било досадно. Дали мислам дека на овој начин ќе запознаам дечко за сериозна врска? - Апсолутно не, кога носам миничи или транспарентни блузи знам точно каква група на мажи привлекувам и очигледно е на кој начин ги привлекувам. И што ако се излапаш, или еве дури и да легнеш со некој што си го запознала на овој начин? „Еј, супер се...лапаш, баш си интересен, сакаш да одиме на кафе?“ Затоа и не мислам дека дискотека е вистинско место за запознавање нови луѓе, но тоа е надвор од темата.
Дали ако ми се соблече гол маж аУтоматски сакам да го легнам? - Зависи од периодот, хормоните, нивото на очај, апчињата...
Уште ова - ако сакаш да изгледаш супериорно, верувај дека нема никаква врска со бидувањето расоблечена. Немаш поим што може да направат тесни пантолони со висок струк и едно добро струкирано сако![]()
hihi se oblekla provokativno oti i bilo dosadno, dosta mori, ne lazi, vaginite vi vriat za penis.
Грешка си, за другарките се дотеруваат, за да не биле испод нивно нивоНемој бе така, они се облекуваат и шминкаат само за себе <3
Грешка си, за другарките се дотеруваат, за да не биле испод нивно ниво![]()
Само мене ли ми се повраќа од муабетов? Си го хранела егото кога некој ја гледа како сексуален објект, а не ако ѝ кажат дека е паметна. Алал!
И после како да не ми биде страв ако имам ќерка?
Па ја тоа не го измислив, така она го образложи..
А каде виде дека те спомнав тебе?