Гола девојка

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Од што сте толку манипулативни Тајм мора да ставаат цицкотрескачки ко Бијонсе во листа на највлијателни луѓе ерго полов баланс.
Да, манипулативни се жените, за ствари за кои никој не го боли кур. :)
hitler%201.jpg

Mazi od drugi zemji, nieden od tie sto sum gi zapoznala ne bile 'ko da ne videle' reakcija. Nasive se bas ko da ne videle. Ke vidat noga dobra i ke pocnat so drugarcinjata "lele ovaa kakva e uff vaka taka sto bi i pravel".

Демек женските не се извртуваат по згодни машки и не се загледуваат и не коментираат леле колку е убав :coffee:

A што сакаш кога ке ти пријдат машките да ти зборат:
Здраво како си, денес времето е 25 степени, виде Барса што направи вчера јас кец у кец ја ставив ,а и ме поеба Ливеерпул и отидов да ја бранам со Ман.Ј. во стуб, Латас виде што кажа на вести Иванов бил најдобар избор за Македонија може ти фали малце се!с и си фрустрирана

Демек женските не се извртуваат по згодни машки и не се загледуваат и не коментираат леле колку е убав :coffee:
НЕ!
Женските се најмирните суштества на светот, они никогаш не коментираат за некое машко, они никогаш не зборат за секс меѓу себе, никогаш не гледале порнич во животот и ако се спомне полов орган во друштво одма се коментира негативно, зашо они се најневините битија на светот.

Мислам, неам ништо против жените, али у реду е со некои муабети на темава од одредени особи

леле колку е убав е културната верзија :D или Џеси тера инат на темава или хормоните и се даун па немала naughty мисли некад.

Последно уредено:
Нормално оти не смееш. Без разлика кој какви ставови и мислења има, и без разлика ти дали се слагаш со истите или не, тоа не ти дава право да ја нарушуваш туѓата приватност.

Доколку објавиш слика од било кој член без негова предходна согласност ќе бидеш баниран.

Јас имам слика од dzesika. Само не знам дали смеам да ја постирам...

Си напраивте муабет, следно знаете што следи нели :)

Не, значи не разбирам.
Вака иначе - ОСВЕН ако пред тоа немало предигра, лапање, драпање - Што значи дека води накај секс - ЗАШТО би била девојката гола во машко друштво? Онака чисто ме занима? Си седат екипа мажи, жени и девојка станува и се соблекува гола наеднаш - Незз палачинки иде да им прај - ГОЛА ко од мајка родена?!?
Прво неможам да го сватам прашањето зошто.. НОРМАЛНО дека се палат мажи кога ќе се соблече гола девојката, зошто вероватно имало предигра, ти реков ми рече, па накај ГЛАВНАТА ИГРА води соблакањето под дифолт нели? Или?.. Што е поентата?

Мажите од странство немаат реакција dat ass коа ќе видат Џеј Ло тип на гз?

Зборувај ми за тоа. :гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom