Ѓоко Танески и екипата во Осло!

• Креатор на темата Креатор на темата курајбер
  • Време на започнување Време на започнување
Е дефинитивно нема поголема брука од оваа моментално што и се случува на државава...
Сите други можат само вода да ни носат... И еден аквариум, за да можеме воа рибава да си ја чуваме :)

Што па сте се фатиле сите толку дека не изрезил? Ѓоко само се резили себеси никако мене, вас или земјата. Па мајко му стара, Евровизија секогаш била парада на травестити, педери, мајмуни и останати фрикови и пази поминувале каде каде повисоко пласирани од сериозните настапи.

Трагично е во 21 век, јавна личност да не знае 2 реченици англиски ама сигурно ја нема да се срамам од тоа:)

Ок и мене ми беше смешно тоа I feel like a fish, ама да не го претеравте малце со “реметов“? Срамота за Македонија, па не знам какви све ствари не прочитав. Напраи кикс, ама сам за себе го напраи, другиве од другиве држави па да не зборат нешто подобро? Руслана не знаеше I да каже на англиски. А победи. Единствена грешка е што можеби ако знаеле дека е слаб на тоа поле, да земат преведувач. Ама и во тој случај пак ќе се мрчеше.
Руслана гаќи не носеше на сцена нејзе и се простува и да не знае англиски :icon_lol:.
Него дајте бе која Евровизија ако не беше клипов немаше да знам кој не претставува, а песната не ја ни знам и се чудам како има луѓе кои се палат на таа глупост.

Па го тргнале клипот, бруки едни

Што па сте се фатиле сите толку дека не изрезил? Ѓоко само се резили себеси никако мене, вас или земјата. Па мајко му стара, Евровизија секогаш била парада на травестити, педери, мајмуни и останати фрикови и пази поминувале каде каде повисоко пласирани од сериозните настапи.

Трагично е во 21 век, јавна личност да не знае 2 реченици англиски ама сигурно ја нема да се срамам од тоа:)
глеав до пред некоја година евровизија...сега веќе не заради добропознати причини..да не ги набројувам...а и ќе продолжам да не глеам заради вакви утепани фаци како Ѓоко..и не само што се резили сам туку и земјата...ако никој не примети од музичка гледна точка песната му е типично евровизиска видена мелодија едно 2000 пати..текстот како текст..ноу комент...да! сите не резили.

Дел од фотосесијата на Ѓоко во Осло.

103068275.jpg

Ај фил лајк а кромид.

п.с Сеа и Ѓоле може да се појави на сцена без гаќи ко Руслана :pos:

what time was it?
-најс најс

346vkvo.jpg

Ај што згрешил згрешил,незнаел... само што е фората со тоа Go back,Go back... кога почнува плавата да збори... :vozbud:

Си играат со Охриѓаниве,прво со Леко сега со Ѓоко и после неуслужни биле на лето.:)

како да не си играат ко се местат на во леј :icon_lol:
ако ако, еве лето долази, ќе фрчат казни :tv:
реметот се плаќа :wink:

за Џолета шо да се каже, ќе ја рента кучата бај д лејк на Скопјаништа :tv:

И после 120 денари кафето во Охрид. :icon_lol:

We hurt their feelings. XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom