God of War III

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.800
Поени од реакции
52.817
GoW-III-Teaser-Trailer-logo.png

God of War III ќе излезе во 2009 ексклузивно за плејстејшн 3. Ова е петтиот дел од серијата, после God of War: Chains of Olympus, God of War, God of War: Betrayal и God of War II.

Еве го трејлерот:

Јас ја имам играно само God of War: Chains of Olympus на PSP. Тоа е првата и стварно е добра, а тек каква ке биде петтата.

нема да биде само за плејстејшн 3. Како што знам ке излегува и за 2 и едвај чекам да излезе бидејќи многу е добра god of war. Апсулутно неверојатна

Да,да Прејака игра 2 пати ја свртев и Едвај чекам да излезе 3ката :zlo:

нема да биде само за плејстејшн 3. Како што знам ке излегува и за 2 и едвај чекам да излезе бидејќи многу е добра god of war. Апсулутно неверојатна

Јас на википедија гледав и таму пишува само плејстејшн 3

ја свртив god od war ( една од првите игри што ги земав на PS2) а двојката ја оставив не знам , можеби до пола или кон крајот некаде. уште ми стои save-от па можеби на следна можност и слободно време ќе ја биде. Иначе стварно добра игра . Една од најдобрите акциони авантури ако не и најдобра за PS2 , а наскоро можеби и за PS3 :salut:

Излегува само за ПС3 :). Се надевам ќе имам Cash да ја набавам.

Се ближи излегувањето. Кој од РЅ3 гејмерите ќе ја зима?
ErT, многу ја исфали играта, мора да ја земеш.

леле со душа ја чекам, една од подрагоцените игри ми е GOW!

ја зиам обавезно...

п.с. ај кажете некој онлајн портали кој вршат достава до тука за игрици..

леле со душа ја чекам, една од подрагоцените игри ми е GOW!

ја зиам обавезно...

п.с. ај кажете некој онлајн портали кој вршат достава до тука за игрици..

И јас планирам деновиве да ја порачам. Ќе ја порачам од www.sendit.com (најефтино иде сосе поштарина од таму). Само не знам зошто кај нив пишува дека излегува на 26ти али нема везе, секако ќе имам колоквиуми тие недели :). Иначе адни ме на псн (Polaris1001 ми е јузерот).

И јас планирам деновиве да ја порачам. Ќе ја порачам од www.sendit.com (најефтино иде сосе поштарина од таму). Само не знам зошто кај нив пишува дека излегува на 26ти али нема везе, секако ќе имам колоквиуми тие недели :). Иначе адни ме на псн (Polaris1001 ми е јузерот).

Значи...сакам да ја играм!!! :(

Значи...сакам да ја играм!!! :(

:) хехе, помини некој ден Струга :). Иначе малце имам маки со моиве треба да си истам една дебитна. Им даваш твои пари само за да ја искористиш кредитната и не ти ја даваат. Нц нц нц :pipi:

ErT кажи нешто повеке (основните работи) за странава sendit.com си порачувал нешто од таму до сега, како оди таа работа, оти ја сакам да порачам некој игри за РС а и имам моја дебитна :)

ErT кажи нешто повеке (основните работи) за странава sendit.com си порачувал нешто од таму до сега, како оди таа работа, оти ја сакам да порачам некој игри за РС а и имам моја дебитна :)

Од таму сум купил доста игри (WoW, PES 2008, Killzone 2, MGS4, Pes06). Пратката стигнува во за 10-14 дена. Стави игра во кошница оди Checkout и Follow the instructions on screen :).

Немој да ги менуваш цените во Евра , остави ги во британски фунти поевтино иде (имаат кретенска конверзија :) ) Фунтата сега е падната. И види да не го поминеш лимитот од 50 евра затоа што нашиве можат да ти стресат царински трошоци. Ако планираш повеќе игри, порачувај ги како посебни пратки. Почекај на пример една-две да ти ги пратат (обично за ден-два ги праќаат) и направи нова порачка :). :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom