Гоце Седлоски ја напуштa репрезентацијата ?!

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ај кажи ми дали има нешто по лошо еден фудбалер па уште и капитен да го исвирка публиката?

Тие што јадат трици против Седлоски можат единствено да се бават со лупење зелка, бидејќи фудбалот за нив е премногу сложена работа. Ај ве молам кажете ми што му направи Седло на Попов па тој да вели ќе ти дадам 200 евра ама нема да играм? АЛОООООООООООООО!!!!! Ќе ти дадам 200 евра ама нема да играм. Малку му е шамар, тој си плачи за машки ќотек. Па и уште го браните. Седлоски не сакајќи го добре со копачката по лицето, ако за такво нешто се напушта тренинг и се почнува расправија тогаш Попов треба да почне да се бави со балет.

Плус тоа тепачка на тренинг не е така не секојдневна работа. Љунберг не се степа на стренинг со Мелберг? Даер со Боер се степаа на среде натпревар па никој не ги исвика. Пујол со Висенте.

Просто не можам да поверувам дека цела публика на Чави и на Фабрегас им аплаудираше, а си го исвирка капитенот. Срамота. Гревота. Катасрофа.

Како што знам имаше и пост претходно пишано не му беше 1 пат да го удри и пред тоа го удрил со копачката и затоа Попов несакал да игра и му рекол ке му даде кладбата од 200 евра ама да не игра.. и кој .!. Седлоски рипа право на котек и овој глупакот наумоски? Неможе убаво да се разбере на убав начин,како капитен на репрзентација да каже со зборови па скока на котек? Е кај го има бе тоа? Остај ти таму боер дајер и другите,овој е КАПИТЕН на РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА и треба да размисли дали треба така да се понаша,да прави неред и фрки или треба тој да ги смирува?

Апсолутно го поддржувам. Комплетно е во право.

Извенете што ова ќе го кажам, но сите оние кои го осудија на таков начин и свиреа кога имаше топка во нозе, да им е*ам све по список. Глу*и гове*а, матер им е*ам. Тоа што Гоце Седловски бил за оваа репрезентација, ни Пандев ни никој не бил.

Се изнакења јавноста против Седловски, а никој уствари не слушна што гомна исрал Попов, никој не ни претпостави. “Капитен е, не смее да удри...“ Е одете вие некојда ви пцуе мајка да видам дали нема да удрите, мочковци едни.

Апсолутно го поддржувам, и не заслужуваат такви опинци од фанови да го имаат Гоце Седловски.

Модератор, немој да си ме избришал, све е со цензура. И да, сериозен сум.

Дечко џабе ти е муабетот, ја ова го утепав од зборење во оној посот скандал во мак. репезенрација ват евер и џабе.
Овие се сите Американци, тоа што ќе им го сервираат тоа го јадат, не пробуваат да откријат повеќе, дали може и некој друг да биде винивен, за кавга се секогаш потребни двајца, а они го обинуваат него, ако тоа е најлесно, Седловски е крив и ќе свиркаме, ја искрено бев на стадион и кога ги читаа давав аплауз на Седлоски.

Да да ќе се подобри одбраната како во второ полувреме со шпанија кога без него за 5 минути примивме 3 гола :helou:
Васоски, Грнчаров, Кралевски... посебно тој првиот, се перфектни замени за Седлоски и не само што нема да се осети, туку нашата одбрана ќе биде далеку поцврста.
Апсолутно го поддржувам. Комплетно е во право.

Извенете што ова ќе го кажам, но сите оние кои го осудија на таков начин и свиреа кога имаше топка во нозе, да им е*ам све по список. Глу*и гове*а, матер им е*ам. Тоа што Гоце Седловски бил за оваа репрезентација, ни Пандев ни никој не бил.

Се изнакења јавноста против Седловски, а никој уствари не слушна што гомна исрал Попов, никој не ни претпостави. “Капитен е, не смее да удри...“ Е одете вие некојда ви пцуе мајка да видам дали нема да удрите, мочковци едни.

Апсолутно го поддржувам, и не заслужуваат такви опинци од фанови да го имаат Гоце Седловски.

Модератор, немој да си ме избришал, све е со цензура. И да, сериозен сум.
Што бил Гоце Седлоски за оваа репрезентација? И 1.000.000 голови да постигнал за репрезентацијата со овој потег се посрамоти, кажав и во другата тема, ќе кажам и тука... со овој потег тој го навреди секој навивач кој се потеше по 4-5 саати за карта за да го гледа тепачот. Затоа беа свиркањата, тој не покажа дека се кае за тоа, тој не го удри само Попов, тој не зашамара на сите навивачи кои бевме дојдени да го гледаме. Јас лично немаше да му свирам доколку излезеше на телевизија и покажеше дека се кае, дека му е срам од својата постапка која не личи на постапка за капитен, толку ли е горд што не можеше да се извини?
Syn, фан на стадион, кој свири против свој играч, треба навистина да згрешил нешто. Ало, Зидан ја заврши кариерата на најгнасен начин за Франција. Меѓу французите сеуште е БОГ. БОООООООООООООООООООГ, и секогаш ќе биде. Затоа што се дал за нив, и ги направи светски шампиони.
Како што веќе ти одговорија, тој удри противнички играч, а пред тоа беше најзаслужен за освоените СП и ЕП. Колку што знам Седлоски ни нема обезбедено ни пласман на едно првенство, така да твоите споредби се банални. :kesa:
Ако одлучил да не настапува за репрезентација, тоа си е негов проблем, никој не е незаменлив. Јас сум навреден од тоа што тој сеуште не и се има извинето на македонската јавност и додека не се извини, јас нема да го сметам за капитен.

Оди си Гоце, Македонија може и без тебе.

Васоски, Грнчаров, Кралевски... посебно тој првиот, се перфектни замени за Седлоски и не само што нема да се осети, туку нашата одбрана ќе биде далеку поцврста.

Што бил Гоце Седлоски за оваа репрезентација? И 1.000.000 голови да постигнал за репрезентацијата со овој потег се посрамоти, кажав и во другата тема, ќе кажам и тука... со овој потег тој го навреди секој навивач кој се потеше по 4-5 саати за карта за да го гледа тепачот. Затоа беа свиркањата, тој не покажа дека се кае за тоа, тој не го удри само Попов, тој не зашамара на сите навивачи кои бевме дојдени да го гледаме. Јас лично немаше да му свирам доколку излезеше на телевизија и покажеше дека се кае, дека му е срам од својата постапка која не личи на постапка за капитен, толку ли е горд што не можеше да се извини?

Како што веќе ти одговорија, тој удри противнички играч, а пред тоа беше најзаслужен за освоените СП и ЕП. Колку што знам Седлоски ни нема обезбедено ни пласман на едно првенство, така да твоите споредби се банални. :kesa:
Ако одлучил да не настапува за репрезентација, тоа си е негов проблем, никој не е незаменлив. Јас сум навреден од тоа што тој сеуште не и се има извинето на македонската јавност и додека не се извини, јас нема да го сметам за капитен.

А кој си ТИ па тебе да ти се извинува, ако не снимеше камерата на АЛСАТ-М ти немаше да имаш појма што се случило. Па немаше да бараш никој да ти се извини. Седлоски се извини на неговите соиграчи, на стручниот штаб на луѓето во репрезентацијата и тоа е доволно.
И Зидан да играше за Македонија, сам немаше да не однесе ни на светско ни на европско така што твоите споредби се банални. Зизу покрај себе ги имаше Рибери, Трезеге, Бартез, Виеира, Сањол...
А да ако ти не го сметаш за капитен Седло цели вечери нема да спие.

А кој си ТИ па тебе да ти се извинува, ако не снимеше камерата на АЛСАТ-М ти немаше да имаш појма што се случило. Па немаше да бараш никој да ти се извини.
И Зидан да играше за Македонија, сам немаше да не однесе ни на светско ни на европско така што твоите споредби се банални. Зизу покрај себе ги имаше Рибери, Трезеге, Бартез, Виеира, Сањол...
Јас сум навивач кој на 31 јули се разбуди во седум за да купи билет, јас сум навивач кој три саати чекаше да го замени билетот, јас сум навивач кој беше разочаран од односот на капитенот кон сите тие кои на некој начин видоа огромна мака да стигнат до билет... Да бев само јас тој што чека извинување... немаше 20.000 души да му свират во средата :helou:

Јас сум навивач кој на 31 јули се разбуди во седум за да купи билет, јас сум навивач кој три саати чекаше да го замени билетот, јас сум навивач кој беше разочаран од односот на капитенот кон сите тие кои на некој начин видоа огромна мака да стигнат до билет... Да бев само јас тој што чека извинување... немаше 20.000 души да му свират во средата :helou:
И вас да не ви удри по еден шамар?
Ти си навивач и должен си и во добро и во лошо да ги поддржуваш твоите фудбалери.

Наздравје нека е ни е ако е вистина
со свиркањето се покажа дека дел од Македонците се сеирџиски народ:toe: кога Гоце играше феноменално и кога даде гол против Хрватска мислам тогаш беше херој сите го сакаа како моментално Пандев што е после фрката со Попов капитенот испадна буљаш а ако дадеше гол против Шпанија тогаш пак херој ќе беше:toe: капитенот беше исвиркан од лигуши од трибините срамота

Ти си навивач и должен си и во добро и во лошо да ги поддржуваш твоите фудбалери.

И навивачите заслужуваат почит, заради нив фудбалерите заработуваат не зборувам конкретно за случајов 200/300 евра не прават голема разлика кај нив, али сепак станал познат фудбалер заради навивачите плаќаат за тоа и треба барем да добијат коректен однос према нив.

Лошо ги поддржувам??? Па исто како и нас да не удри шамар, к*р ме боли за вас, јас сум капитен, ќе правам што сакам, не се извинувам на никој... Јас не сум ништо должен, мене ми е задоволство да навивам за Македонија, но исто така мислам дека смеам да искажам незадоволство од однесувањето на поединци. Интересно, како мене мислеле и дваесетина илјади други навивачи :raz:

со свиркањето се покажа дека дел од Македонците се сеирџиски народ:toe: кога Гоце играше феноменално и кога даде гол против Хрватска мислам тогаш беше херој сите го сакаа како моментално Пандев што е после фрката со Попов капитенот испадна буљаш а ако дадеше гол против Шпанија тогаш пак херој ќе беше:toe: капитенот беше исвиркан од лигуши од трибините срамота

Пио никој не дискутира за тоа колку добро игра Седловски или Горан Пандев зборуваме за неговиот однос и како капитен не смееше да го дозволи тоа што се случи за уште полошо да биде не даде ни извинување на македонската јавност.

се согласувам со тебе и едно прашање до сите што го исвиркуваа
ако дадеше со шпанија гол ке го исвиркувавте или ке се радувавте и ке бешше он пак херој??

се согласувам со тебе и едно прашање до сите што го исвиркуваа
ако дадеше со шпанија гол ке го исвиркувавте или ке се радувавте и ке бешше он пак херој??
Ќе го исвиркував на секој допир на топката, на голот ќе се радував поради тоа што Македонија ќе водеше, ама него ќе го исвиркував. Не го исвиркував поради играта, го исвиркував оти не навреди.

Среќен му пат, нека си оде. Што сака тој да го молат да остани сега, сите на колена и рака да му бакнат. Па толку дигнати немам видено брее, убаво играл и ајде сега на небо качен, да не му се преговори, на сета таа и тепач. Абе марш гони се.
Заради него и другите не просперираат, а има толку надежни млади фудбалери.
Сега со ова сака да покаже колку е "голем" и да му се даде популарност поголема во медиумите.
Абе ред и дисциплина се бара во репрезентацијата, не требаат тепачи кои силата ќе си ја покажуваат кон другите и такви со дигнат нос и авторитет како него.
Зар нема други способни за таа позиција, како што кажа некој погоре, го имаме Васовски и ред други што се по снажни и стабилни. И ајде ако го нема него и да не игра репрезентацијата...Глупости само...Убаво беше тоа што го исфиркаа, заслужено. Ако сака да игра нека игра, ако не има кој да го замени веднаш.
Гитла од репрезентација.:tapp::pusk:

А кој си ТИ па тебе да ти се извинува, ако не снимеше камерата на АЛСАТ-М ти немаше да имаш појма што се случило. Па немаше да бараш никој да ти се извини. Седлоски се извини на неговите соиграчи, на стручниот штаб на луѓето во репрезентацијата и тоа е доволно.

Ја сум тој што плача по 1000 денари карта, ја сум тој што ја бодри Македонија на речиси празни трибини, има људи на стадион кога доаѓаат имиња да играат. Гоце треба да се извини и он кој фактор е да удира шамари, одбрамбен фудбалер не смее да ја крене ногата толку високо како да е кик боксер.

А на тоа СП Рибери беше дете, Бартез бранеше како да игра одбојка, Виеира на молење го донесоја да игра СП, Сањол просечен фудбалер.
Самиот можеш да видиш колку са сеа јаки Французите без Зидан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom