- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
![]()
Интересно е тоа што додека играше за Динамо, една сезона беше најдобар стрелец на екипата![]()
:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Интересно е тоа што додека играше за Динамо, една сезона беше најдобар стрелец на екипата![]()
Новески не го наведувам како замена... туку како подобар од Седлоски. Исто и Васоски е далеку подобар од Седлоски... А се препотив за да ја гледам Македонија, вклучувајќи го и Гоце, и Илчо, и Попов и Пандев... така да можеше Гоце да не почитува малце повеќе доколку сакаше да не биде исвиркан.
А шо и ние ли имаме репрезентација????
Ако сака физички да се пресметува тогаш нека се запише кик бокс ... а ако е решен да си замине нема што да чека ..
Те поддржувам во тоа дека ако сака физички пресметки нека се запише кик бокс.. но, ако погледниме наназад секогаш тој ја предводел екипата... можеби ако излези и се извини пред цела Македонска јавност, можеби ќе му простат сите и ќе можи да ги изигра уште овие 2 последни натпревари... пошто крајот го краси делото. После овие 2 натпревари можи да замини и да отстапи место за некој (Васоски,Новески), кој ќе го оставиме Јонуз да го одбери.. пошто и онака за другиот циклус квалификации треба да помини некое време(2год.), или пак ако евентуално влезиме на Светскотогаш сам нека реши дали ќе игра уште... Сепак поентата ми беше дека треба да ги изигра уште овие 2 последни натпревари. Мислам дека се согласувате.
prost narod glupa drzava kreteni nevideni bea skoro cela juzna ama toa e:kesa:
Јас би сакал да одигра Седлоски до крај барем на овие квалификации. Сепак, тој е фудбалерот со најмногу настапи за националниот тим и дај боже да се пласираме на СП 2010, па нека се пензионира после тоа. Ако не, нека истера до 100 натпревари (се надевам не е далеку од тоа?), да имаме таков фудбалер, за идните генерации да имаат на што да се угледуваат.