Го ѕиркате ли соседот?

• Креатор на темата Креатор на темата ГоКи™
  • Време на започнување Време на започнување

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378
Не.Не фаќам сеир,глупо е и безвезно.Тоа го правев како мала,ги вознемирував комшиите и ги шпиунирав сега ...има многу други поинтересни работи!retard:

Ако има некоја саглам расправија или нешто интересно обавезно сум таму да пукам сеир:vozbud:, а онака за безвезе не шпиунирам, не е интересно:nenene:

Нема потреба :toe:

Па не го ѕиркам ама еднаш имав еден сосед манијак стално звонеше на телефон и зборуваше за спрострената облека (читај: долен веш) шо беше на тераса :pos:

Гласав за "НЕ" затоа што не ми се укажала прилика, мислам, да прави нешто интересно, сигурно не би пропуштила. :vozbud: :pipi: :pos:

хахаха..Е шо ќе ѕиркам? Можам само тие на трети и на четврти што се одма до моја зграда,и тоа убаво ѕиркање пошо 5 метра е растојание,ама на 4ти сеуште нема никој вселено а на 3ти се едни старци! Е да дојдат некои студентки на 4ти....Хммм...

Не, никогаш не сум ѕиркал сосед. Некако глупа работа ми се чини дека е.

немам намера а ни потреба за такво нешто,што сакаат нека си прават, нивна работа.Ама имам еден таков шпиун комшија мора да види кој поминал,кога поминал,со кого...си нема човекот попаметна работа.

Ја ѕиркам али онака несакајки ке искочам на балкон да пушам цигара и кога бабата лево до мене во другата зграда го млати дедоно или комшиката по банјарка се шета низ дома а јас што сум крив сум искоцил само цигара да пушам.

Не се замарам со нив, дури некогаш се случува да не ги поздравам :kesa: . Имам приметено дека они шпиунираат, по грешка ќе им се испушти некој збор, мизерно малку ама нивна работа. Хм сега ми текна, минатата година бев приморна да шпиунирам две девојчиња од зградата карши мене, фрлаа на улица домати, портокали, цитрони и друг тип на овошје и зеленчук. страв да ти е да излезеш пред куќа. :)

Никогаш не сум се смарал со такви работи како на пример да фаќаш сеир од соседите.Мислам дека тоа е прост акт со кој се искажува некултура и непочитување на приватноста на еден човек.Мојот одговоре НЕ:nenene: никогаш

Никогаш.
Скоро и да не ги познавам соседите,иако сме лепенка,значи под ист покрив сме технички.
Мило ми е што и они воопшто не се занимаваат со такви работи,дури и се вртат настрана ако некогаш случајно видат како дувам џоинт на тараса.
Едноставно,се почитува приватноста,иако можеби не е добро тоа што воопшто не се познаваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom