Клубови -
Реал Мадрид (Нема школа,само купува кој ќе стигне)
)
Пола од играчите и тренерите во Шпанија се излезени од кантерата на Реал, и пошироко од Шпанија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Клубови -
)
Кои фудбалски екипи, било клуб или репрезентација не можете да ги поднесте и зошто?
На пример...
Клубови -
Интер (Слично како Реал, плус невидени киксови во избор на играчи)
Ренџерс (Спротивно од Селтик)
Динамо Загреб (Државно финансиран, без дух, шунд)
Репрезентации -
Италија (Корупција, лежење, тегачење, превари, провокатори, катанаџо)
Бразил (Не знам зошто)
Турција (Корупција, превара, груба игра)
Норвешка (Досада жива, давеж, бункер, токмаци, од 5 меча 4 им се 0-0 но комент)
Овие да не ти се одвратни бидејќи тепаа со нас???Репрезентации:Андора и Исланд
Клубови:Баерн.М,Реал,Челзи![]()
Може банирај ме ама Баерн нема никој да го навредува...![]()
државата ни денар не им дава,не им треба нив државата да ги финансира тоа беше во времето на Туѓман ама таа ера заврши 99.Без дух???ПА знаеш дека БББ се едни од најфанатичните навивачи во Европа?И дека при 5-0 и 4-0 губење сеуште навиваат во полна глас,една од ретките навивачки групи кои без разлика на резлутатот навиваат 90 мин и досега не пестанале.Знаеш дека на гости за пр. ќе земам дека ги надгласаа навивачите на Тотенхем во Лондон,тие на Арсенал иссто во Лондон и тие на Спарта во Прага.Цел континентален дел на Хрватска дише за Динамо,ретко кој навива за екипа од својот град скоро сите се за Динамо.
Епа долговите не им се простени,тие се платени со трансферите на Едуардо и Чорлука,и како што реков тоа беше за време на Туѓман.Во европа дел е и немањето среќа,пацерски примени голови,не си ги видел какви голови примаат,во Хрватска таквите голови ги викаат Динамовски, инаку од ех-ју само они и Партизан идат некаде и прават исти резултати.А што подразбираш под немање дух,незнам.Инаку многу сум оситлеив кога е Динамо во прашање,само за нив сум во цел свет.Веќе не ме ни интересираат други клубови.Па добро има спротиставени мислења, ќе направат долгови и државата им простува.
Навивачи има секој клуб.
Едно коло неможат да поминат во европа...
Пола од играчите и тренерите во Шпанија се излезени од кантерата на Реал, и пошироко од Шпанија.