Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А колку пати по 3,5 минути? Со мали паузи за зактепнување.Никола напиша:И ние сме луѓе и јас мислам дека 3, ај еве 4 минути се сосема доволни.
Aceva напиша:А колку пати по 3,5 минути? Со мали паузи за зактепнување.
Aceva напиша:И да, оргазми не глумам. Би сакала да можам да потскријам некој, или бар првите 38. :wink:![]()
Никола напиша:Ако девојката не умее да и го искористи времето кое и го давам за да сврши, нејзин проблем.
Повеќе од 3 минути не почитувам. Се над тоа ми е малтретирање. Што сега сум свршил и после тоа да бутам безвезе?
нема никаква смисла сиот тој притисок кој се врши врз машките денес.
И ние сме луѓе и јас мислам дека 3, ај еве 4 минути се сосема доволни.
))OBDN напиша:Nemoznosta da se dozivee orgazam od strana na zenata ne e nikogash krivica na mazot (prviot koj ke mi poveruva vo ova ke go mazam) normalno ne zboruvam ovde za mazi prema koi dadenata zena nema custva i zatoa velam poslednata recenica ne ide zaedno so prvite dve.
На ова да не мислеше Обидиен? Да не ги шетаме луѓево напред-назад по странициве.:wink:Nemoznosta da se dozivee orgazam od strana na zenata ne e nikogash krivica na mazot (prviot koj ke mi poveruva vo ova ke go mazam) normalno ne zboruvam ovde za mazi prema koi dadenata zena nema custva i zatoa velam poslednata recenica ne ide zaedno so prvite dve.