Го лажеме ли партнерот во креветот!? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
а за тоа „сврши ли“ не сум знаел дека е глупо и нервира
зш мене ми се има десено повеке пати нагло да го смени однесувањето а сеуште да е на сред оргазам
ветувам од сега дека нема да прашувам туку ке буткам додека можам:smir::helou:

Pa kako si mozel da postavis takvo prasanje? Svrsi li? Bezveza covece e toa ne si svesen kolku nervira toa. Nemoj ni vo ludilo da go postavuvas toa prasanje.

Па за оргазам конкретно немам глумено, ама ситни мали лаги во креветот се случувале. На пример, дека ми се свиѓало кога не ми се свиѓало, дека не сакам веќе кога сакам исл.

Објаснувањето за ова е веројатно пак поврзано со егото на мажите и грижата на жените за да не им ги повредат чувствата и да не направат да се чувствуваат помалку мачо. :icon_lol:

Tolku ne biva pa mora da glumite......

Ali...

Od druga strana,pa i ne drzi mn muabetov,posho site znaeme deka zenite se golemi mrkatori, sho bi rekol Criss Rock u edno stand up comedy show "Even if u fuck a girl with diamond dick! And u make her cum 10 times! She will still find smth bad! "Why u make me cum soo haard?? :( Why u make me cum 10 times?! That diamont wus kinda foggy"
"Duri i da dupish devojka so diamantski kur,i da "svrshi" 10 pati pak ke najde mana! ( Zasto morashe 10 pati da svrshaam,zaso morashe tolku tolku dobro da bide, toj diamantskiot beshe nekako zamaglen...:uvo:)

Kao i da e,smetam deka bolje devojkata u krevet da mi kaze deka ne i e ubavo,tapa sum,vaka praj,onaka prai, pa posle ja sam ke si go nadminam sramot,bitno mi e nea da i e ubao,so ogled deka na mene i nemoze da ne mi bide ubao.
Ali posho sum devica:tapp::tapp: moguce da mi se smeni mislenjeto posle prv sex,shto cisto sumnjam..

Tipicno zenska laga : ti si najdobriot sto sum go imala.
Skoro site go velat toa za da ne go povredat maskoto ego.
A site znaeme deka i od najdobriot ima podobar.

moze dea se kaze edino vo krevet ne go lazeme, oti telata ne lazat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom