Го лажеме ли партнерот во креветот!? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Па секако дека нема поглупо нешто. Со таквото прашање одма кај мене делува негативно, тамам си се опуштил и мозокот ти е заматен, оп такво прашање!

Ако девојката не умее да и го искористи времето кое и го давам за да сврши, нејзин проблем.
Повеќе од 3 минути не почитувам. Се над тоа ми е малтретирање. Што сега сум свршил и после тоа да бутам безвезе?
нема никаква смисла сиот тој притисок кој се врши врз машките денес.
И ние сме луѓе и јас мислам дека 3, ај еве 4 минути се сосема доволни.

Никола напиша:
А колку пати по 3,5 минути? Со мали паузи за зактепнување.

Aceva напиша:
А колку пати по 3,5 минути? Со мали паузи за зактепнување.

Ако е сврзано со зак-тепнување, и ако тоа значи закана-со-тепање, нема да ја изненадам.
А изненудавањето е двапати за нова година. Али ќе јадам батаци, јајца, ѓумбир и заленчук месец дена пред тоа за да можам да се покажам.

Aceva напиша:
И да, оргазми не глумам. Би сакала да можам да потскријам некој, или бар првите 38. :wink::icon_lol::icon_lol:

Lesno ti e tebe i na tie so tebe. Sto stanuva so onie devojki na koi orgazmot im doaga "malku" poveke potesko, i koj e nasamaren vo situaciite koga glumat. Jas na primer voopsto ne se slozuvam so zenskata gluma za da mene me "zadovoli". Poveke postuvam koga dobro ke me prepoti, a i posreken ke bidam ako uspeam vo namerata za zenskiot orgazam.
Sepak nema nesto podobro od zaednicki vistinski orgazam i ....

ми се случило кога не ми се бендисал репертоарот и сакам да зврши што побргу...па понекогаш и немора да се заврши со оргазам...сум се чувствувала супер и без фамозниот оргазаммммм

Па ако не ти се бендисал репертоарот што не си ја зела ти „играта” во свои раце?

Никола напиша:
Ако девојката не умее да и го искористи времето кое и го давам за да сврши, нејзин проблем.
Повеќе од 3 минути не почитувам. Се над тоа ми е малтретирање. Што сега сум свршил и после тоа да бутам безвезе?
нема никаква смисла сиот тој притисок кој се врши врз машките денес.

Како не ми се падне некој ваков мене ... :raz:

Mene -- koga ne bi apstiniral -- voopsto ne bi mi bilo bitno dali doticnata odglumila orgazam, vazno e da go ima. :-)))

OBDN напиша:
Nemoznosta da se dozivee orgazam od strana na zenata ne e nikogash krivica na mazot (prviot koj ke mi poveruva vo ova ke go mazam) normalno ne zboruvam ovde za mazi prema koi dadenata zena nema custva i zatoa velam poslednata recenica ne ide zaedno so prvite dve.

OBDN: jas tebe bezrezervno ti veruvam!

Nemoznosta da se dozivee orgazam od strana na zenata ne e nikogash krivica na mazot (prviot koj ke mi poveruva vo ova ke go mazam) normalno ne zboruvam ovde za mazi prema koi dadenata zena nema custva i zatoa velam poslednata recenica ne ide zaedno so prvite dve.
На ова да не мислеше Обидиен? Да не ги шетаме луѓево напред-назад по странициве.:wink:

Nikogas ne glumam orgazam, a ne posebno nekoj drug za da bide sreken. Ako za vreme na sexot ne sum doziveala orgazam vo toj slucaj i toj go znae toa ,a i se primetuva, a za dobar orgazam treba i dvajcata dobro da se ispotime i togas i dvajcata sme zadovolni i posle nekoja minuta preminuvame na naredna partija. :smir:

А на кое машко му е воопшто гајле дали партнерката свршила додека ја дупел?
Си дупиме за себе, се додека не ни е нешто девојката важно во животот.
Е кога ќе ти стане важна ќе се лижеш. ќе се мазиш, ќе вртиш со јазик и со кур, да ти остане таа најдобрата, таа најмилата, таа твојата.
Има разлика од радодајка која ја чувствуваш, до некоја која ја сметаш за идна сериозна врска или сопруга.

сегашниот партнер не сум го излажала (за тоа),
а други да,зашто врска немале

Само да прашам, то оргазам што е? ние на село го викаме “ко ќе ти дојде благото“ дал е то исто ??

јас до сега немам фатено да ми глуми некоја и се надевам дека не глумела
а за тоа „сврши ли“ не сум знаел дека е глупо и нервира
зш мене ми се има десено повеке пати нагло да го смени однесувањето а сеуште да е на сред оргазам
ветувам од сега дека нема да прашувам туку ке буткам додека можам:smir::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom