Не сакате да видите работи кои самата ЕУ ги кажува и сосила се правите слепи. Верувала дека корупцијата ќе се среди

Ти очигледно живееш во некоја утопија. Тие линкови ги постирав чисто како пример (еден од многуте: пестициди, инсектициди, хемикалии во исхраната...и тн) да ја увидиш аналогијата како функционираат корпорациите, ама ти си продолжи со старата песна, не сакаш ништо да коментираш околу тоа.
Никаде ниту сум рекол дека сум научник, ниту сум рекол дека сум некаков си спасител, кај не сакаш да одговориш на прашањата за тоа како можеш да веруваш на корумпирани институции, па одозгора нафрлаш етикети од ракав. Папагалското повторување е нешто карактеристично за вас, кои очигледно ништо друго не сакаат да видат освен вести на сител и cnn.
за 5 и 6, како што рековме темата не е тоа овде, ама ако ти со сиот памет што го имаш во главата и веруваш на оваа политика и власт, тогаш извини ама стварно имаш проблем.
п.с јас никаде конкретно и директно не те навредив, ти самата си лепиш етикети. Како што реков, тоа е твој проблем.
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 18:49 ---
Само што прочитав, ти овде не си заради ГМО, тогаш навистина би било добро ако сакаш да отвориш тема еве да речеме за аспартамот, па да можат сите да дискутираат таму, чисто да не бегаме премногу од темава овде.