Gmail

Член од
15 февруари 2005
Мислења
69
Поени од реакции
2
Gmail-от е супер. Го користам одамна.

Колку покани и да пратиш секогаш за кратко време ти ги надополнува до 50, така да секогаш имаш 50 покани. Се имам кането сама себе и така отварано повеке гмаилови :wink: Праќам различни податоци (документи, слики...) и се ми е во гмајловите така што се ми е во секое време и од било кој компјутер (приклучен на интернет) достапно.

Со колеги од различни локации на одреден гмаил чиј пасворд сите го знаеме, внесуваме документи кои секој од нас може да си ги користи кога ќе му притребаат. Практично а? :wink:

Е многу е практичен и на сите ви го препорачувам.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Алатки за Gmail.

GMail Drive Shell Extension

Прави виртуелен драјв во My Computer за да може некој account од Gmail да се користи како екстра медиум за чување на податоци.

[SIZE=-1]Gmail Notifier[/SIZE]

Програмче кое ќе ве известува кога ќе добиете нова порака.

Gmail Client Configuration

Автоматски ги подесува Outlook Express и Outlook 2002 да примаат и испраќаат пораки преку Gmail.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
ја имам 40% којзнае што све нема внатре

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
Мене сеуште ми е 0%, имам навика да ги бришам пораките!

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
jas imam iskoristeno 90 MB t.e. 3% a imam 2066 e-mailovi,
nego gmail pred nekoe vreme vovele anti-visrusna zastita,na koja se sprotivstavile pogolemiot del od gmail korisnicite zatoa sto onie e-mailovi vo koi gmail ke prepoznae virus avtomatski ne mu stignuvaat na korisnikot. mene mi se sluci minatava nedela na mi stignaa nekoi se 10 e-mailovi, vo koi gmail procenil deka sodrzat virus, a nemase toa vrska, taka da sega za sega toa loso im funkcionira edinstvena negativna strana sto jas ja najdov do sea

Член од
27 декември 2005
Мислења
11
Поени од реакции
0
А не знам дали знаете. Gmail сега е достапен и на вашиот мобилен телефон преку WAP. http://m.gmail.com
Доста корисна опција ако си на пат или некои состаноци за проверување на маил.

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Ептен ме накурчи ова гоглево шо не ми дава да праќам ехе. фајлови, ме убедува дека е потенцијален вирус.:lud::pishtoldz

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
епа вака земеш тоа и напрајш ринејм во *.асдф и фурај!

само после кажи му тамо да направи и типот ринејм во *.ехе

Kajgana Shop

На врв Bottom