Gmail

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
Moze i mene nekoj da mi prati pokana.............

p.s Malku zadocneto a ............

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
A mozam li ako Dimitar mi prati pokana da i ja prepratam na drugarka mi vo Avstralija??? Ako moze,Dimitar pracaj edna,pliiiizz!!!

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Не можеш да и ја препратиш, но можеш да ми го дадеш мејлот на другарка ти да и пратам на нејзе!

Не можам да пратам кој сака покана кој не! Затоа пишете ми пп (како што направи малборо лајт) и му пратив! Во пп-то пишете го и мејлот зашто тамо се праќа поканата

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
а, да и на сите на јаху кој не им стигнале поканите нека проверат во булк меил, тамо им се!

Член од
22 јануари 2006
Мислења
40
Поени од реакции
0
Zdravo decki
dali moze nekoj da mi kaze kako mozam da registriram mail vo gmail

Член од
22 јануари 2006
Мислења
40
Поени од реакции
0
a takov ne poznavam.
Zosto go napravile tolku komplicirano namesto da e kako yahoo hotmail i t.n.

1000 clen

Илјадитиот член
Член од
23 септември 2005
Мислења
78
Поени од реакции
0
Otvoriv account GMail a nemam gmail adresa, kako mozam da imam mail na *@gmail.com

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Prateno.........proveri dali stigna

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
done......ako saka uste nekoj neka prati pp deka mnogu poretko ja otvaram temava nego pp

Член од
15 декември 2005
Мислења
20
Поени од реакции
0
Новитет на „Google“

SpAcE_c0wb0y напиша:
Mnogu e terabajt. Kompjuter takov sakam, ne mail :D

Ima nekoj da prati uste nekoja pokana za gmail, ako nema komu da ja dade?
Denes "Google' planira da ja pusti vo promet novata test-verzija na alatki za svojot prebaruvac cija funkcionalnost moze da se prodolzi so voobicaeni kopcinja.
So ovie kopcinja korisnicite mozat direkno da se prebaruva po veb-stranici od "Google Toolbar 4 Beta".
Pedeset novi kopcinja-'alatki" ke bidat dostapni i ke mozat da se spustat na ovde.
Za site informacii potrebni okolu kopcinjata i nacinot na nivno koristenje moze da se odredi ovde.
Vazno e da se napomene deka korisnicite ke mozat sami da pravat kopcinja za prebaruvanje.
Ova se pravi mnogu ednostavno, so desen klik vo prozorecot za prebaruvanje[search] na stranicata i selektiranje na opcijata "generite custom search" .
"Google Toolbar 4 Beta"
mozat da go koristat korisnicite na "Internet Explorer", "Windows 2000" kako i onie so "Windows XP" . Proizvoditelite planirat da napravat i za onie so prebaruvacot "Firefox" .

Kajgana Shop

На врв Bottom