Гледате Fashion TV?

• Креатор на темата Креатор на темата зунза
  • Време на започнување Време на започнување

Гледате Fashion TV?

• Да

Гласови: 68 40,0%
  • Не

Гласови: 37 21,8%
  • Понекогаш

Гласови: 65 38,2%

• Вкупно гласачи
    170
Освен анорексични бледи и ружни девојки, што после процесот шминкање ќе ги претворат во принцези од соништата, а во паузите меѓу ревиите даваат кратко интервју на мизерен англиски, при што од информациите што може гледачот да ги чуе од нив се доаѓа до заклучок дека нивното IQ е испод 70, друго и нема што да се види на FTV.

Не ја гледам.

Не ме привлекува да гледам подвижни конуси,цилиндри и разни недефинирани форми закачени на скелети со кожа.

Ретко кога има некоја добра ревија,а јас најчесто тие ги пропуштам.:pos:

Добри се моделките за долна облека и костими за капење. На повеќето други би им фрлал паричи по улица ако ги видам. :P

Само понекогаш.. ама и тоа е многу ретко!

Porano non stop sega poretko zs ne gledam mn televizija ama koga gledam edna od prvite kanali e fashion!

gledam koga ima maski modeli :) sakam da ja pratam modata :)

Edno vreme gledav,poveke ne,ednostavno ima preterani raboti sto nikoj nikogas ne bi gi oblekol,sto poveke nalikuvaat na kostimi za na karneval...zabegani se kreatorine.Koga ke vidam nekoja babetina e moden kriticar a izgleda kako klovn..mi se gadi...Poveke ne gledam...da ne komentiram za manekenkite...Modna industrija...yeah right!!!

Дали гледам Fashion TV...?

Па, искрено не ми е фетиш да глеам quote баба ми „Оние што ги ранат со комарци”. Но, понекогаш ако има Victoria's secret...(само што доживеав дежа ву...) го оставам далинското и вилицата спуштени...

Порано ко имав лезбиски нагони-да.
Сега се преорјентирав благодарение на чудовиштана шо дефилирет по пистине и го игнорирам каналоф:)
Шала на страна, ко мала стварно бев залепена за FTV, али тогаш бев попалена да станам моден креатор-така да простено ми е :)

Ретко! Обично од досада коа нема ништо на ТВ, ако фатам некоја интересна ревија или некоја од оние снимки кога ги шминкаат, кога ми се чкртка нешто, а немам инспирација, а напати им се трефнуе по некоја добра песна па знам да остаам чисто ради музиката!

Миднајт Хот глеав на времето кога-како, ама сега кога не даваат веќе, ФТВ не ми е ни во каналите!

Jaс гледам и тоа ..често скоро секој ден помалку ..

Gledam FTV i pratam skoro se, bas denes gledav kolekcii leto 2007 i drugi nekoi od Cavali, sakam da sum so tek na nastanite posto FTV stvarno e u tek, I love Fashion TV:pipi:

Midnight hot-добри пи*ки има на тоа а и не се слаби никави како што се обично во програмата која ја гледам понекогаш покрај мајка ми што ги пушта на реклами меѓу шпанските серии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom