Гледање online филмови и серии - KODI XMBC..

• Креатор на темата Креатор на темата tazeclence
  • Време на започнување Време на започнување
Ви работи ли Exodus ? Јaс пред некој ден пробав работеше ама нешто ептен кочи додека гледаш филм. Има некоја алтернатива добра аддон што се инсталира директно во самото Коди ?

Ви работи ли Exodus ? Јaс пред некој ден пробав работеше ама нешто ептен кочи додека гледаш филм. Има некоја алтернатива добра аддон што се инсталира директно во самото Коди ?

Covenant

Дали некој знае некаков адон за гледање Екс ју филмови и серии ? Ама не сакам прво да симнувам zip фајл па потоа да го ставам во Kodi туку нешто поедноставно како што се инсталира Exodus или Covenant.

Нешто не работи Convenant најдобро денојве.
Дали и кај вас?
Има ли некој апдејт или нешто?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Што проблем имаше?
Па ќе почне филмот и после некое време ќе почне сликата како на забавена да оди и ќе се изгасне на крај самиот

Па ќе почне филмот и после некое време ќе почне сликата како на забавена да оди и ќе се изгасне на крај самиот

истиот проблем и јас го имав предходната недела, ја па мислев е до интернетот

Дали знаете некој ад он да ми кажете за да можам да гледам Discovery channel со превод било српски или македонски не е важно? Пред 2 дена почнав да го користам коди и не сум многу во тек,ако знаете пишете

Дали некој има инсталирано Mobdro апликација и дали има проблем деновиве?

И ве молам кој знае да ми каже друга слична програма каде може да гледаш канали од тв, канали каде има серии кои нонстоп одат 24/7
би му бил многу благодарен

инсталирав коди и ова ми се појавува
maxresdefault.jpg
може некако да се среди ова?

Денес инсталирав Kodi на Android телевизор пробав да го средам ама сум заборавил како одеше целата постапка за да се инсталира се а и знам доста адони се променети.

Ако може некој да ми прати туторијал за подесување да може да инсталирам Exodus и останати слични адони нека пише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom