Гласовите од радио/ТВ рекламите!

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе го слушнам Драган Вучиќ мењам брзо зашо страв ми е звучниците од телевизорот да не ми се расипат,јебига,нов е.
Исто така еден коментатор од Канал 5,што коментираше шпанска Примера порано кога даваа на Канал5...на типот му требаше 1 саат да ја докаже реченицата.
Пример:Роналдињо(пауза 30сек)....потпиша нов договор со Барса(пауза 30сек.)...така да...(пауза неопределено колку)...Барса го осигура за следниве 2 години.
А најубав глас што можам да го слушам по цел ден има Николовски што коментираше NBA на Алфа.Човекот е како роден за коментатор.

ух најгадни гласови дефинитивно Здравкица(смрдлив здив),Живкица,Соња Панда,Драган Вучич,Иван С Мирчевски,Сузе,Елена од City многу лигаво :kickbox: а ако ми текнат уште ќе се едитирам

а за најдобар глас дефинитивно Александар Деловски:zver:

и еве се едитирам и незнам само како можев да го заборавам најодвратниот глас на цела земјина топка нема никад да си простам онаа Каролина од МТВ :buum: ау тиња е :ija: :pov::ija::pov: :ija: :pov:

Најмногу ме иритира гласот на Здравкица,оваа од Скај Нет,а многу ми се допаѓа кога ги слушам гласовите на водителиве на Антена 5 и Петар од Сити.Има и уште некој,ама не ми текнува сега.

Najradiofonichen glas spored mene ima Aleksandar i za chitanje vesti za emisii i za reklami, a najneradiofonichen glas mi e na Caci od Cityradio

Заљубен сум во вокалот на девојка ми :D, некои од водителките на Антена 5 и Енџи Мартинез (hot97) аууууу убавиниии :D

Најдобар - Драган Костич
Најлош - Иван Мирчевски

Калински-морон број еден кога се однесува за фудбал
Инаку ми се свига како коментираше тој на Европското во кошарката,се гледаше дека е млад и нов и сака да се искаже.

За најдобар Александар (презиме?) што чита времеплов и ентер, за морон на кубен МЦ Сале што коментираше Јуниор Куп во кошарка на Телма

И мене многу ми се свиѓа гласот на Александар (тој што пцуе на тоа клипчето :pos2:)
а најиритирачки - кај грд, па и арогантен глас ми има Соња Панда :ija:

леле колку и го мразам гласот на онаа што збори на скај радио и води емисија за спорт на Скај Нет (можеби сега уште нешто води).... Незнам како се вика ама не ја поднесувам :nerv:.... А најпријате ми е на Александар....

Сашко Коцев....цар

Цаци од Сити радио, ти си од нештата најубавото нешто кое му се случило на македонскиов надуван радио етер....Те сакам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom