Z
ZeroStyle
Гостин
Aма факт е дека морето излегува како фаворит :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти мислиш дека само во македонија е така со релацијата на цени море-езеро, врска нема и цела европа е така, цената дали ја ќе отидам 10дена на езеро во германија-австрија билокаде, се исти ко да отидам на море во италија или шпанија, и двете си имаат своја убавина и зависи што претпочиташ и каков тип на одмор сакаш.
Aма факт е дека морето излегува како фаворит :wink:
Не бе озбилно. Општо повеќето би одбрале море наместо езеро.
Колку луѓе ќе се откажат од Охрид ќе видиме на крајот од 2009 г. кога ќе излезе извештај за туристичкиот промет и посета.:wink:Штом толку луѓе ќе се откажат од Охрид за една година - нешто смрди.
Аман бе ти се разбираш во туризам колку јас во биохемија.Цените,цените.
Не може Охрид да се рамни со морињата околу него економски![]()
Ne znam za drugive zemji ama vo italija e luksuz da ojs na ezero, potocno na ubavo ezero deka se retki ubaj ezera ko naseto.Не бе озбилно. Општо повеќето би одбрале море наместо езеро.
Шо се нафрлаш одма бе? Рековме ќе правиме цивилизиран муабет? Ако не сакам да ти одговорам што? Еееее ваков коа ќе се убаци некој ми се одмилува да зборам за Охрид не па да одам.
Ne znam za drugive zemji ama vo italija e luksuz da ojs na ezero, potocno na ubavo ezero deka se retki ubaj ezera ko naseto.
Na primer vo italijadobro e samo ezeroto komo i to e poskapo od koja bilo destinacija na more so e!
Betka напиша:Dzabe im kazuvas..Nekoi za zal nemrdnale pojke od dvorot..i si zemaat za pravo da sudat..No ,toa e taka za se... A ako bojkotiraat radi nekoj procent od Grcistana,ili od nekoja agencija...aj togas ke gi razberime.
A neznam zosto e privilegija vo skopje da pijam skapo kafe, vo Vinica da jadam skapa pizza...a nesmea toa vo ohrid..Pa i vo Ohrid ima restorani za sekoj dzeb..Prosetajte i vidite,..