Гламстик - Секс Прашања

• Креатор на темата Креатор на темата Rokerot
  • Време на започнување Време на започнување
пријави во полиција и намести го да го фатат аман од вакви луѓе

Абе дај кажи ми го бројот од полиција за да го пријавам,не го знам, ќе го пријавам,го*но скапано...ќе го фатат,он на мене така

pls nekoj status da go isprovociram da me bara........................

Здраво, прилично сум нова на сајтов па сакав да споделам нешто со вас нашто кој никој не го знае досега. Јас живеам во голема куќа со мајка ми. Пред две недели дојде братучед ми кој е на мои години (15). Еден ден додека се туширав мислев дека сум сама дома зашто мајка ми беше на работа а новото гостинче кај другар му... Но,сум се излажала,додека се самозадоволував со тушот неприметив дека некој влегол во вецето. Одеднаш вратата од кабината се отвори и внатре влезе братучед ми. Јас бев премнугу напалена и не ни обрнав внимание што тој беше тука, но после 15 мин откако го триев клиторисот свршив и тоа пред него. Забележав дека му беше дигнат па се насмевнав го повлеков накај мене и диво го бакнав приметив дека му се допадна бакнежот и не остана рамнодушен.Почна да ме лиже по цело тело но потоа сватив дека тоа што го правам е грешно и против божјите законипа силно го гурнав. мајка ми која што туку се вратила од работа се качи да види што се случува и кога ја виде оваа гледка се запрепасти...мислев дека ми е лута кога без збор излезе низ вратата но после 5 минути се врати со вибратори кондом и секакви играчки...ме гурна кон ѕидот а потоа ме обори на земја диво ми ги рашири нозете и ми ги пикна сите прсти во вагината..ова беше ново искуство за мене и многу ме болеше стенкав толку силно што да не бевме под туш комшиите ќе слушнеа.Братучед ми само седеше позинат не знаејќи што се случува но потоа јас го бакнав и се опушти тој го дркаше додека мајка ми ми ја ширеше вагината...Баратучед ми веќе неможеше да издржи и ми го тури...Целата испотена се разбудив ухх каков кошмар среќа мојата мајка не е толку скрената.. :) мејд бај ми

Oва не дека е вистина, но само замислете која фантазија ја има онаа/оној што го создал :tapp:

Целата испотена се разбудив ухх каков кошмар среќа мојата мајка не е толку скрената.. мејд бај ми
Требаше да го запазиш овој дел.Инаку не е ништо чудно ова сигурно го видел/а во некој порниќ ор самтинг.

pls nekoj status da go isprovociram da me bara........................

Братучед ми само седеше позинат не знаејќи што се случува но потоа јас го бакнав и се опушти тој го дркаше додека мајка ми ми ја ширеше вагината...Баратучед ми веќе неможеше да издржи и ми го тури...Целата испотена се разбудив ухх каков кошмар среќа мојата мајка не е толку скрената.. :) мејд бај ми

Oва не дека е вистина, но само замислете која фантазија ја има онаа/оној што го создал :tapp:

Бујна е машката тинејџерска фантазија а Гламстик е „прекрасен“ медиум за напалени тинејџери (во машки род) да си ги вежбаат литературните фантазии :).

Бујна е машката тинејџерска фантазија а Гламстик е „прекрасен“ медиум за напалени тинејџери (во машки род) да си ги вежбаат литературните фантазии :).

подржуем...

не е логично да се цури тоа , мисљим , да беа цуриве овакви , мисљим , ептен другачије ќе беше...:|

подржуем...

не е логично да се цури тоа , мисљим , да беа цуриве овакви , мисљим , ептен другачије ќе беше...:|

Секако, инаку они ќе не бркаа за секс а нас ќе не „болеше“ глава :). Не верувам дека некој би сакал „цури“ со толку тестостерон ко горе наведените :).

1.Како да го дознаам бројот на градник кој ми одговара?
2.Од колку години треба да се носи градник?
3.КОга добивте мнестурација?
4.Дали сте имале секс со Мајка,Другарка,Татко,Наставник/чка?
5.Кого во животот најмногу го сакате?
------------------------------------------------------------------

ej devojki,saakam da ve pitam nesto.dali e normalno toa shto na decko mi mu davam da me faka za gradite?? odime podolgo vreme.. :).

-------------------------------------------------------------------
Vaka jas imam 11.5 god. t.e. za 2 meseci 12 i imam mn vlakna po mishki. E sega dr nosat, kje se nosat bluzi po kusi rakavi i mene ako nosam kje mi se poznavaat. Kako da i recam na majka mi da se izbricam ? stram mi e :((

--------------------------------------------------------------------

Скарани сме со една другарка, поради брат е и нема теоретски шанси да се смириме. И сега татково на другаркава исто така поранешен пријател на татко ми јадел го*на дека јас сум спиела дома кај другарка ми, сме се гушеле.. Со ваков муабет јас испаѓам лезбејка -.-' А тоа не е ни најмалку вистина. Сега мајка ми ми вика кога си спиела ти кај .... Мене косата ми се крева... Ме изнервира со ова. Глупости во боја -.-' А тој кретен не ја гледа жена си со кој се онадеше додека тој беше Словенија.. А и ја мами со комшивките... Како да им ја затнам муцката, ова со жена му и комшивките не можам да го кажам мајка ми ми го кажа во доверба.. Ги мразам луѓето на тоа семејство -.- :/

Пред некој ден бев на консултации кај асистентаката , а таа згодана русокоса со бујно деколте и краток минич кој едвај и го покрива задникот. Ми објаснува така што не ми е јасно и се напупила совршено секси поза ме забележа како ја гледам па ми вели ќе те испрашам и за секој точен одговор ќе соблечам дел од мојата облека а ако не погрешиш на ниту едно ќе имаме секс одма тука. Неможев да поверувам дека го слушам тоа! Па се подготвив како никогаш до тогаш јас одговарав а таа се соблекуваше и на последното прашање згрешив:kesa:и си помислив ништо од сексот кога таа почна страсно да ме бакнува и ме соблече и ми вели земиме сега ќе имаме двојна партија затоа што згреши едно прашање неможам да верувам дека тоа ми се случуава! Го положив најважниот испит и си ги остварив моите фантазии

Најсмешни ми се тие што бараат совет за мастурбација,а "искусните" ја советуваат.
Најсоодветни помагала се: перници,моливи,пенкала,парфеми,ЧЕТКА ЗА ЗАБИ(девојчето внимавало на хигиена и секогаш по свршувањето ја миела четката -.-)...

Најсмешни ми се тие што бараат совет за мастурбација,а "искусните" ја советуваат.
Најсоодветни помагала се: перници,моливи,пенкала,парфеми,ЧЕТКА ЗА ЗАБИ(девојчето внимавало на хигиена и секогаш по свршувањето ја миела четката -.-)...
Добро е шо не им препорачуваат четка за вц шоља :pos:

глеј сеа вака. дали има 14-15 години не ме заболе ако и се ебе нек се ебе за нејзин шупак се работи.
иначе има некој друг на кој што му прднале на кур за време на вагинален да се посмееме. ? хахаха:pos::pos:

64928-8a8c96-530-354.jpg

Samo sto pocnav da se samozadovoluvam se napaliv i ona pred da svrsam mi dojde majka mi, bev sama doma i sega se nerviram sto da pravam nezz a sakam da si dovrsam, sestra mi se banja i ostanav na pola ni tamu ni vamu :@
:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom