~DaRko
Поштен лопов
- Член од
- 29 март 2009
- Мислења
- 5.888
- Поени од реакции
- 2.481
се надевам дека се зезашпријави во полиција и намести го да го фатат аман од вакви луѓе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се надевам дека се зезашпријави во полиција и намести го да го фатат аман од вакви луѓе

пријави во полиција и намести го да го фатат аман од вакви луѓе
Eve ona go znaeАбе дај кажи ми го бројот од полиција за да го пријавам,не го знам, ќе го пријавам,го*но скапано...ќе го фатат,он на мене така
Eve ona go znae
мејд бај ми 
pls nekoj status da go isprovociram da me bara........................
Братучед ми само седеше позинат не знаејќи што се случува но потоа јас го бакнав и се опушти тој го дркаше додека мајка ми ми ја ширеше вагината...Баратучед ми веќе неможеше да издржи и ми го тури...Целата испотена се разбудив ухх каков кошмар среќа мојата мајка не е толку скрената..мејд бај ми
Oва не дека е вистина, но само замислете која фантазија ја има онаа/оној што го создал![]()
.Бујна е машката тинејџерска фантазија а Гламстик е „прекрасен“ медиум за напалени тинејџери (во машки род) да си ги вежбаат литературните фантазии.
подржуем...
не е логично да се цури тоа , мисљим , да беа цуриве овакви , мисљим , ептен другачије ќе беше...:|
. Не верувам дека некој би сакал „цури“ со толку тестостерон ко горе наведените
.
.
(Добро е шо не им препорачуваат четка за вц шољаНајсмешни ми се тие што бараат совет за мастурбација,а "искусните" ја советуваат.
Најсоодветни помагала се: перници,моливи,пенкала,парфеми,ЧЕТКА ЗА ЗАБИ(девојчето внимавало на хигиена и секогаш по свршувањето ја миела четката -.-)...