~DaRko
Поштен лопов
- Член од
- 29 март 2009
- Мислења
- 5.888
- Поени од реакции
- 2.481
се надевам дека се зезашпријави во полиција и намести го да го фатат аман од вакви луѓе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се надевам дека се зезашпријави во полиција и намести го да го фатат аман од вакви луѓе
пријави во полиција и намести го да го фатат аман од вакви луѓе
Eve ona go znaeАбе дај кажи ми го бројот од полиција за да го пријавам,не го знам, ќе го пријавам,го*но скапано...ќе го фатат,он на мене така
Eve ona go znae
pls nekoj status da go isprovociram da me bara........................
Братучед ми само седеше позинат не знаејќи што се случува но потоа јас го бакнав и се опушти тој го дркаше додека мајка ми ми ја ширеше вагината...Баратучед ми веќе неможеше да издржи и ми го тури...Целата испотена се разбудив ухх каков кошмар среќа мојата мајка не е толку скрената..мејд бај ми
Oва не дека е вистина, но само замислете која фантазија ја има онаа/оној што го создал![]()
Бујна е машката тинејџерска фантазија а Гламстик е „прекрасен“ медиум за напалени тинејџери (во машки род) да си ги вежбаат литературните фантазии.
подржуем...
не е логично да се цури тоа , мисљим , да беа цуриве овакви , мисљим , ептен другачије ќе беше...:|
Добро е шо не им препорачуваат четка за вц шољаНајсмешни ми се тие што бараат совет за мастурбација,а "искусните" ја советуваат.
Најсоодветни помагала се: перници,моливи,пенкала,парфеми,ЧЕТКА ЗА ЗАБИ(девојчето внимавало на хигиена и секогаш по свршувањето ја миела четката -.-)...