ГИВГИЛИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам роднини во Гевгелија и сум била премногу пати таму...Градчето е добро, интересно е...Ми се допаѓа, само што е многу мало...Инаку имаат интересен дијалект и секогаш си ги зафркавам братучедовците :):):):):) супер е Гевгелија... :)

Што беше тоа Гевгелија ? А да тоа лево после... ахам :) Се зезам добар град, мал но среден (мислам урбано) барем така ми се виде, еднаш сум бил.

Шо ќе ти е : едноставна е Гевгелија. Ако барате урбанизирани градови и направени со план и прописи - видете ги Гевгелија и Кичево :wink:

EJ tolko vreme da ne ja vidum temta a se rabote za mojot grad

Inace so da kazum super e sega za sega Malecok e vo sboredba so drugite gradovi no mirno mesto za zivot nemA redici sto cekaat po semaforite nema smok se e mirno i dobro i + ludeto poveketo se znaat edni so drugi

I edno me interesira koj e Macedalien bidejki poteknuval ot gevgelija! :jaj:

Ааа... Мојто градче , абе супер е да не казал некуј нешто лошо за него еј :violent1: Поззз за гевгеличајне :salut:

Половина роднини ми живеат таму, технички и јас сум половина Гевгеличанка. :) Скоро секое лето го памтам таму и во таа околија, посебно во с. Миравци, каде живее баба ми. :)

мене ми е жал шо ќе го кажам овоа ама изгледа гивгилија веќе не е без конкуренција за најтопол град у македонија свети николе ќе го зима примато:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom