ГИВГИЛИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
За жал не сум имал можност да се задржувам подолго од саат време во Гевгелија и да си истерам гушт. Мене многу ок ми изгледа и ми се допаѓа.

Ај пак да пишум нешто ним да мислат Гивгелчајне оти и забравих. Најстинта е оти секуј ден а спумнуам и оти лафум за тоа крај кога и да иам шанса. Јас не сум родан уф ГВГ ама там меј куќта и си гу сметум за моа место. Сепак цела Бојмиа е закон. Поздраф

За жал не сум имал можност да се задржувам подолго од саат време во Гевгелија и да си истерам гушт. Мене многу ок ми изгледа и ми се допаѓа.
Kako ne! Eve od Gevgeleija go pishuvam postov. Stvarno e zakon
A bre ne sum znael ja, mnogu ubavi pici ste nauchile da praite. Bravos! Od koga ova, nekako mnogu vedro raspolozenie ima deneska, mnogu toplo i otvoreno za muabet, mi deluvaat lugevo, e ama se dobri lugevo. Btw, akj e otiden 'seljakot'. sho mu bidnalo?:vozbud:

ах,Гевгелија,е да сум сеа тамка,се ќе беше арно,нема да треабше да си го кршум јазикут за да ма разберат скопјајне :) :)
зафркавум...Џингс,најубав помин во мојут роден град,следен пт ка ќе идиш,ак сум тамка,едно кафе со мене обавезно!
поздрав до сите гевгеличајне на форум,посебно до Мацедалиен шо не ми са јави дека е во Мкд,за тоа сум посебно лута!

Kako ne! Eve od Gevgeleija go pishuvam postov. Stvarno e zakon
A bre ne sum znael ja, mnogu ubavi pici ste nauchile da praite. Bravos! Od koga ova, nekako mnogu vedro raspolozenie ima deneska, mnogu toplo i otvoreno za muabet, mi deluvaat lugevo, e ama se dobri lugevo. Btw, akj e otiden 'seljakot'. sho mu bidnalo?:vozbud:

Гу реновираа два три дена ама сеа глеам работе... :)

Гу реновираа два три дена ама сеа глеам работе... :)
Ahm! Znachi drugiot pat ke bide nov a? :vozbud:
Ali moram da priznam i toj od karshi(go zaboraviv kako se vikashe) ne zaostanuva mnogu mnogu, barem ne taa plavata kelnerka, shteta shto nemav mnogu slobodno vreme! Ali za toa ja imam na mukaet!:smir:
btw, Nippi eve ke go realizirame kafeto u renoviran kafich :smir:

Ahm! Znachi drugiot pat ke bide nov a? :vozbud:
Ali moram da priznam i toj od karshi(go zaboraviv kako se vikashe) ne zaostanuva mnogu mnogu, barem ne taa plavata kelnerka, shteta shto nemav mnogu slobodno vreme! Ali za toa ja imam na mukaet!:smir:
btw, Nippi eve ke go realizirame kafeto u renoviran kafich :smir:
До кога ќе си Гвг??????

Ejvaaaa koj da znae oti imalo i takva tema...a ja mi go i shefot moj so mi ode na tugina :vozbud::vozbud: eh be Shefeeeeee...daj zucni nekoj zbor...Gevgelija ne e ista bez tebe...a gore nekoj spomna pizzi...e stvarno najubavi pizzi imme :D:D:D:D:D

АБе Гивгилија е најзакон уд се бе шо вее на вас :)
Поболје град нема да најте а ин4е пицте са најзакон посебно во ENJOY i BACARDI !!!! Поздраффф....:salut::salut::salut:

да не забрајте и уф АЛЧИН не са лоши пицте ..

А иначе са знае .. Гевгелија е најубав град за мене, може оти ми е роден град, али сепак уф срцто меј. Сите си са знајме, сите си са сакме =)))) поз гевгеличанииии

А уф тоа најубавиут град има ли некоа дешавка или само су пицте напреди ки бидме?

А бе кажајте нешто за шоу програмата уф Југо, некоа сликичка, да виде светут какви таленти си имме. Јес, да беа малко малер првата вечер, ама на вторта јуначки са пукажаа.
Децта са за чиста петка, да са здрави и живи.

Не е ова иронија! Најсериозно.

Браво за КУД Бојмија!
Браво за „Женски оркестар“!
Браво за Модната ревија!
Браво за златните глашчијна на тие што пеаа!
Браво за организаторите (тоес - организаторките)!

официјално,на 26ти (на моја голема жалост на денот на собиранката) директно од Тетово,во кафе-бар Центар, Conquering lion,еден од најдобрите реге-кор бендови во земјава... изволте!! :) :)
www.myspace.com/conqueringli0n

официјално,на 26ти (на моја голема жалост на денот на собиранката) директно од Тетово,во кафе-бар Центар, Conquering lion,еден од најдобрите реге-кор бендови во земјава... изволте!! :) :)
www.myspace.com/conqueringli0n

Не не кани тука бе:) Ќе не каниш во форумот за Тетово :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom