е ова го сакум за мојут град да лафте а не.Градут е срце и елајте кога сакте добредојдени сте уд сите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се кладам дека скопјани нема да не разбератSavaMihajlov напиша:kak ne vi e sram Topic Gevgelija ima , a vie krshte jazik LAfte( T.E Piste Literaturno) mi givgilija e de neli , koj nema da razbere prevod ki klajme od ozdole da tere. sea za sea Gevgelija SucksP site sa vrabotija uf flamingo po kazina na vakki na naki i sea sa misljat oti ...... aj da ne kazum, site sa zanesavat , ja sastopljuve avata ki a utvorat i pak tamka cel grad kuti ofci ki sa pike , cela zima sa karaa da flezat uf diskoto a da ne platat karta , sea ki odat na avata ki platat taksi i karta ( znaci letno vreme bive karta i taksi da platis oti avata e na 3 km od gradut a zimta koa ti e do gzut ne sa plake karta ) tuka nemozum da i razberum gevgelicajne . Da ne pisum sea loso de za nasiut grad ama taa e najstinta , iam i ubavi raboti so sa desavat ali ....... pokraj druagto se ubavto uf gradut ne sa primeke ima oste nogo raboti so sakum da i kazum ali nema smisla sea
P.S Sorry so pisum na latinica , nema mak poddrska hahaha
епа нели сте се изнасликале?? дај слика да те видам...100% ја знам!!! и шо не дојдов и јас да знаеш како ми е мака!! а не бев во Гвг тогаш,иначе не испуштав па шо сака нека е!!!!Tonchie напиша:Ех, саботава беф по втор пат (после 8 години) во Гевгелија. Дојдоф специјално за концерт на Суперхикс, во последен момент дознафме дека ќе свират во диското БАЗЕН. И пат под нозе и стигнафме таму. Шетафме малку низ центарот, јадевме вкусно Гиро во Алфа, и стигнафме на базен на време.
Свирката беше супер, иако луѓето ама ич не беа као за сфирка на Хикси, ама сепак имаше 3-4 арни деца.
Меѓу ниф и една девојка...
Името и го забораиф, тел не и зедоф, мејл не и дадоф...
А се сликафме, и тоа многу пати.... Само знам дека оваа година матурураше у гимназијата на општа насока.
Има црна коса и е видока околу 160 цм. И е рокерка, нормално.
Луѓе помагајте.
clence super bese koncertot .... a za devoj4eto me zamisli ? aj daj slika ke ti pomogneme ....... rokerka, znam za koja zboruvas ... i ti da ne se tresese vo prvi red ?Tonchie напиша:Ех, саботава беф по втор пат (после 8 години) во Гевгелија. Дојдоф специјално за концерт на Суперхикс, во последен момент дознафме дека ќе свират во диското БАЗЕН. И пат под нозе и стигнафме таму. Шетафме малку низ центарот, јадевме вкусно Гиро во Алфа, и стигнафме на базен на време.
Свирката беше супер, иако луѓето ама ич не беа као за сфирка на Хикси, ама сепак имаше 3-4 арни деца.
Меѓу ниф и една девојка...
Името и го забораиф, тел не и зедоф, мејл не и дадоф...
А се сликафме, и тоа многу пати.... Само знам дека оваа година матурураше у гимназијата на општа насока.
Има црна коса и е видока околу 160 цм. И е рокерка, нормално.
Луѓе помагајте.
рокерката ја најдовме не се секирај!Jukka напиша:clence super bese koncertot .... a za devoj4eto me zamisli ? aj daj slika ke ti pomogneme ....... rokerka, znam za koja zboruvas ... i ti da ne se tresese vo prvi red ?
детс рајт!!! Станката СатанкатаJukka напиша:hehhehehhe mozum da zamislum za koj stanuve zbor .... rokerka,crna kosa, niska .... satanka