Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako ne! Eve od Gevgeleija go pishuvam postov. Stvarno e zakonЗа жал не сум имал можност да се задржувам подолго од саат време во Гевгелија и да си истерам гушт. Мене многу ок ми изгледа и ми се допаѓа.
Kako ne! Eve od Gevgeleija go pishuvam postov. Stvarno e zakon
A bre ne sum znael ja, mnogu ubavi pici ste nauchile da praite. Bravos! Od koga ova, nekako mnogu vedro raspolozenie ima deneska, mnogu toplo i otvoreno za muabet, mi deluvaat lugevo, e ama se dobri lugevo. Btw, akj e otiden 'seljakot'. sho mu bidnalo?![]()
Ahm! Znachi drugiot pat ke bide nov a?Гу реновираа два три дена ама сеа глеам работе...![]()
До кога ќе си Гвг??????Ahm! Znachi drugiot pat ke bide nov a?![]()
Ali moram da priznam i toj od karshi(go zaboraviv kako se vikashe) ne zaostanuva mnogu mnogu, barem ne taa plavata kelnerka, shteta shto nemav mnogu slobodno vreme! Ali za toa ja imam na mukaet!:smir:
btw, Nippi eve ke go realizirame kafeto u renoviran kafich :smir:
официјално,на 26ти (на моја голема жалост на денот на собиранката) директно од Тетово,во кафе-бар Центар, Conquering lion,еден од најдобрите реге-кор бендови во земјава... изволте!!![]()
www.myspace.com/conqueringli0n