Gillette fusion power razor.

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Баш сега завршив со бричењето со мојот нов брич gillette fusion power, и си реков мора тема да отворам за ова. Бев скептичен кога имав намера и кога го купував, си велев ајде бе реклама го собрале тенисерот, фудбалерот и голферот и ајде купувајте најнов фенси брич :tapp:. После бричење можам да кажам дека сум апсолутно импресиониран од бричот ова не било :icon_lol:, успеав да не се пресечам, и порано успевав ама јас сум како коњ ќе се пресечам и течи крв до колена како со меч рана а не со брич :icon_lol:. Најпријатното бричење во животов досега што сум го имал и исто е како на рекламата од микропулсирањата скоро и да не се сеќаваат сечилата, многу добра работа.

Баш сега завршив со бричењето со мојот нов брич gillette fusion power, и си реков мора тема да отворам за ова. Бев скептичен кога имав намера и кога го купував, си велев ајде бе реклама го собрале тенисерот, фудбалерот и голферот и ајде купувајте најнов фенси брич :tapp:. После бричење можам да кажам дека сум апсолутно импресиониран од бричот ова не било :icon_lol:, успеав да не се пресечам, и порано успевав ама јас сум како коњ ќе се пресечам и течи крв до колена како со меч рана а не со брич :icon_lol:. Најпријатното бричење во животов досега што сум го имал и исто е како на рекламата од микропулсирањата скоро и да не се сеќаваат сечилата, многу добра работа.

И колку пари чини отприлика???

И колку пари чини отприлика???
Па 680-650 ама јас го најдов за 600 денари таму од едно место :icon_lol:. Муницијата односно бричот што се менува е 150 денари, на братучед ми со секој ден бричење му траело едно такво околу 2 месеци......
За мене ќе видам.

Само да не те импресионира и цената на нови патрони.

На колку време ги менувате патроните од овој модел или постариот модел Mach3 Turbo (тој го користам)?

Па 680-650 ама јас го најдов за 600 денари таму од едно место :icon_lol:. Муницијата односно бричот што се менува е 150 денари, на братучед ми со секој ден бричење му траело едно такво околу 2 месеци......
За мене ќе видам.

Сигурен си за цената?
Обично одат во пакетче од неколку патрони, пример за Mach3 Turbo 4 патрони се преку 500 денари.

Сигурен си за цената?
Обично одат во пакетче од неколку патрони, пример за Mach3 Turbo 4 патрони се преку 500 денари.
Да таа цената и прашав дали може посебно, одговорот беше да.
Цената е 150 денари ама не значи дека не е 200 на друго место тоа муницијата ми ја нудеа четири во паковање за 800 денари, а ваму можи и посебно за 150, откај што го купив.

Прашувам таму на едно место колку е бричот 650 добро, а резервни делови за менување откога ќе отупи? Па ми вели досега не сме добиле такво нешто :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А бре што ќе му правам после на бричот да го фрлам :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, луда држава. Ајде има од таму кај што го купив.

Штом јас не се секов од овај, никој нема да се сечи.

Ехее,да сте живи и здрави,јас одамна знам за овој брич...либето мое е задоволен,сега го има quatro.

Вилкинсон кватро и без пулсирања и резервни делови ќе ти го даде истиот ефект... од кога почнав со кватрото пред 2 години нависитна многу заштедив... на крв и на нерви, а богами и за 5 минути сум мазен иако претходно 2 недели сум оставал да ми израсне тоа црното.

Мала антиреклама на вибраторов ама тоа е тоа :) а цената им е горе долу иста, само што ова не се расипува.

Вилкинсон кватро и без пулсирања и резервни делови ќе ти го даде истиот ефект... од кога почнав со кватрото пред 2 години нависитна многу заштедив... на крв и на нерви, а богами и за 5 минути сум мазен иако претходно 2 недели сум оставал да ми израсне тоа црното.

Мала антиреклама на вибраторов ама тоа е тоа :) а цената им е горе долу иста, само што ова не се расипува.

Готово, се собравме на куп. Wilkinson vs. Gilette :)
Јас сум многу задоволен од Вилкинсонот, еве ви уште една препорака.

Имам сличен и муницијата односно бричот што се менува оди во пакетче по 4 и е одприлика 500 до 700 денари.
Имам и машинка на батерии, со три кругови, фенси тие што ги рекламираат, и таа е фина.
А сум се бричел и со обичен, и се прашувам како успевате да се испосечете?

Броите за колку секунди или.. ?

Добар е тој Вилкинсон меч, ама има еден факт кој што е многу важен ако бил толку многу добар старите наши бричевите ќе ги викале вилкинсони, а не жилети.
Инаку бричов две години го употребува братучед ми и нема никаков дефект, брчи и пулсира исто како на почеток.

Пред некој ден за прв пат го користев Жилет Фјужн а и уопште бричот како средство за бричење бидејќи пред тоа 5 години користев машинка за бричење Филипс.Можам да кажам дека сум повеќе од задоволен,без иритација на кожата и без сечење.Едноставно бричот е предобар.

Го имам портокалевиот го зедов пред 2 години скоро околу 800 денари. Прекрасно нешто ама се одадов од пари за резерви купување.

ја го иам скоро 2 години презадоволен сум од него,до сеа имам сменето 6 патрони и вреди за сите пари Фјужнов :back:

машинка брат... нишо друго! не електрична.. онаа шо се мењаат само жилети... од тоа боље нишо нема да ме избричи!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom