Генерална дискусија - EURO 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ако дај боже да не блесни Погба и сите мислењето на Џонтра да го имаат, поубо за нас :D
Абе он и да блесне и да не блесне исто ќе биде за другите клубови коишто сакаат да го купат. Знаат дека има страва потенцијал и вака лоши утакмици нема многу многу да му ја нарушат репутацијата пошто никој нема да пише Погба изигра очајна утакмица или веќе цела сезона не е на тоа ниво на кое сме навикнати. Тоа е тоа што го пишував пред некое време у Серија А, не дека не е добар играч и слично.

Погба е таков играч што може со еден потег да реши утакмица и сите да заборават дека имал лоша партија углавном, вчера да го погодеше волејот никој немаше да спомне дека изиграл ко дух баш напротив, уау Погба играчиште едно друго, сфаќаш.

@Boom Shaka Lakka ќе ме цитирал коа ќе блесне, еј фала што ми кажа брат, ја не сум свесен дека ќе блесне во наредните утакмици и сум идиот што мисли дека цела кариера ќе се глупира и ќе се заебава.

Огромна грешка што не досуди фаул од Жиру, пример од книга за фаул над голман.

Надвор од пет метри да му свири фаул на 2 метра 100 кила гомнар што појде да ја фати топката ....дечко па ти си нереалан.. Требаше да ја боксува и да му ги изгаси светлата на Ѓуро не му е оваа лебедово езеро...[DOUBLEPOST=1465646233][/DOUBLEPOST]
У прво полувреме ништо не погоди ама затоа у второто ко да земал магија од Зидан, искина, Паје.

Тепаа ама ова не ветува многу за во иднина, ќе налетаат на тоа мртвата Италија никад нема гол да им дадат.

Ако збориш за Пајет у прво не си ја гледал утакмицата баш.. два пати го погоди у глава Ѓуро и еднаш го најде Гризман..
Пајет е неколку години во врвот кога станува збор за креирање шанси кој прати фудбал знае дека имаше највеќе креирано шанси во 2014-15 во цела европа .. Бројките не лажат само што никој од "големите " клубови не се потруди да го доведе тое е друга раб... Вест Хем си заврши раб за 11 милиони фунти тој потпиша страшен договор на пет год и сега ако сака некој ке треба дебело да плати ....

Последно уредено:
Пребацете се у соодветната тема да не ја затворам тука оваа привремено

Интересна статистика пред мечот Русија - Англија.
CkfyZUVXEAA5gya.jpg small.jpg

Добро бе да му ебам мајката толку ли се глупи овие Англичаниве се они се нападнати се они се тепаат се они јадат ќутек... Стварно се 90% од нив ретардирани...

Добро бе да му ебам мајката толку ли се глупи овие Англичаниве се они се нападнати се они се тепаат се они јадат ќутек... Стварно се 90% од нив ретардирани...
Далеку од ретардирани, ама ептен нарцисоиден и самобендисан народ е, а и провокатори невидени се. Енглез знае со гримаса да испровоцира и да си нарача ќотек а не па ко ќе отвори уста... Убаво им прават. :D

Нека им е на Англичаните, нека .. :kezec:

Abe decki ima negde "highlights" od natprevarive da se gleda?
Po UEFA gledam ne nudat.

Fala!

Дали приметил некој проблеми при пренос на натпревариве на мтв ХД каналот?
Корисник на телекабел сум

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Кај мене на ХД каналот на мтв само вчера имаше проблем ги снема на 5 -10 минути друг проблем немаше досега . (не сум на телекабел)

Еве ви плус занимација додека е европсково
Сè за Европското првенство во Франција на едно место! Заедно со СПОРТ БОКС и подарок книга - автобиографијата на СЕР АЛЕКС ФЕРГУСОН.
37886A7714E14448A039FB49AF4319AC.jpg

Комплетен водич имате плус книга сето тоа за 200 денари а посебно книгата да ја купите е 700 денари така да заштедувате 500 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom