Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Они барем учествуваа и си славеа победа, за разлика од нас. Така да барај хумор на друго место, тука не.Сега што бидна бе? Со кого игра Албанија у 1/8 финале? Или заради славењето директно у финале ќе ги стаа?![]()
Ја за хумор сум овде. Ти женска да не бараш што си толку озбилен?Они барем учествуваа и си славеа победа, за разлика од нас. Така да барај хумор на друго место, тука не.
Па да, гледам има убави албанки по стадиониве па ако полижам малце може некој од браќава ќе ми мести нешто.Ја за хумор сум овде. Ти женска да не бараш што си толку озбилен?
Работата е шо они славеа ко да поминаа група, а не дали учествувале или не, па уште поише за разлика од нас.Они барем учествуваа и си славеа победа, за разлика од нас. Така да барај хумор на друго место, тука не.
Многу глупо реагираа на крај од натпреварот со Романија. Место да чуваат резултат, можеа да нападнат за гол плус кој ќе ги однесеше во осмина-финале. Не знам што размислуваа во тие моментиСега што бидна бе? Со кого игра Албанија у 1/8 финале? Или заради славењето директно у финале ќе ги стаа?![]()
Ungarija so Belgija vo osminafinale
Славеа победа бе, знаеш ли ти колку светлосни години сме оддалечени од тоа? Ние ебано 5. место во небитен спорт како ракомет славевме како да сме освоиле, со пречеци не знам што уште неРаботата е шо они славеа ко да поминаа група, а не дали учествувале или не, па уште поише за разлика од нас.
Уопште не љубоморам бе.Славеа победа бе, знаеш ли ти колку светлосни години сме оддалечени од тоа? Ние ебано 5. место во небитен спорт како ракомет славевме како да сме освоиле, со пречеци не знам што уште не
Доста љубоморите, цел месец го дрвите против Албанија.
Ја би типувал на Германија-Италија....без да знам со кого игра Германија во 1/8 финале. Ма да...и двеве утакмици би биле тактичка битка за сладокусци.Не ми е јасно зошто Исланд победија ..
Германија/Шпанија 1/4![]()