Генерална дискусија - EURO 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Сега што бидна бе? Со кого игра Албанија у 1/8 финале? Или заради славењето директно у финале ќе ги стаа? :D
Они барем учествуваа и си славеа победа, за разлика од нас. Така да барај хумор на друго место, тука не.

Они барем учествуваа и си славеа победа, за разлика од нас. Така да барај хумор на друго место, тука не.
Ја за хумор сум овде. Ти женска да не бараш што си толку озбилен?

Ја за хумор сум овде. Ти женска да не бараш што си толку озбилен?
Па да, гледам има убави албанки по стадиониве па ако полижам малце може некој од браќава ќе ми мести нешто.

Работата е шо они славеа ко да поминаа група, а не дали учествувале или не, па уште поише за разлика од нас.

Сега што бидна бе? Со кого игра Албанија у 1/8 финале? Или заради славењето директно у финале ќе ги стаа? :D
Многу глупо реагираа на крај од натпреварот со Романија. Место да чуваат резултат, можеа да нападнат за гол плус кој ќе ги однесеше во осмина-финале. Не знам што размислуваа во тие моменти :D

Работата е шо они славеа ко да поминаа група, а не дали учествувале или не, па уште поише за разлика од нас.
Славеа победа бе, знаеш ли ти колку светлосни години сме оддалечени од тоа? Ние ебано 5. место во небитен спорт како ракомет славевме како да сме освоиле, со пречеци не знам што уште не :tapp:
Доста љубоморите, цел месец го дрвите против Албанија.

Славеа победа бе, знаеш ли ти колку светлосни години сме оддалечени од тоа? Ние ебано 5. место во небитен спорт како ракомет славевме како да сме освоиле, со пречеци не знам што уште не :tapp:
Доста љубоморите, цел месец го дрвите против Албанија.
Уопште не љубоморам бе. :tapp:
Плус не ни постои небитен спорт, ако за мене е таеквондо, тоа не значи дека е небитен... Ракометот си има историја во Македонија... ;)
Искрено се согласувам дека не требаше да се слави 5 место ама тоа нема везе со тоа дека Албанците славеа ко да пројдоа групи, а не ко победа. И пак ќе кажам, мислењето не е базирано поради тоа што е поврзано со Албанија, демек гледам негативно кон нив ниту пак има везе со тоа дали ние сме славеле за 5 место на ЕП ракомет...

Не ми е јасно зошто Исланд победија ..

Германија/Шпанија 1/4 :shook:

Најлошото нешто што излезе од фејсбуков е тоа што луѓе што години унапред не го следеле Калински ќе мислат дека е лош коментатор поради тоа што има мемиња за него.

Гарантирам дека Ајнтшајн да живеел во време на фејсбук истово ќе било "ХАХА ВИДИ МЕМИЊА ИМА ЗА АЈНШТАЈН ТАКА ДА СИГУРНО СЕ ШТО ЌЕ КАЖЕ ЗА СМЕЕЊЕ Е...ЛОЛ ВИДИ ВИКА СВЕ Е РЕЛАТИВНО ХАХА ДА И МАЈКА МУ ТОА МИ ГО КАЖА ВЧЕРА ХАХАХХА"
Не ми е јасно зошто Исланд победија ..

Германија/Шпанија 1/4 :shook:
Ја би типувал на Германија-Италија....без да знам со кого игра Германија во 1/8 финале. Ма да...и двеве утакмици би биле тактичка битка за сладокусци.

Ма да вака првично Англија-Исланд ми звучи исто забавно. Ваљда Англија ќе тепа, ама ќе биде добро срцето на Исланѓаниве против неспособноста на Англичаниве....

Се спасија швеѓаните.Топката замина милиметар до стативата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom