Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Не видов дали е пишано на некоја од претходните страни, но ајде да го кажам ова: Во 22 часот е започнат состанок мегу владата и СОНК на кој се разговара во врска со штрајкот. Ако се договорат, од утре ке се оди на школо, а ако не се договорат, штрајкот ке продолжи.

Нека почекаат уште малце,рано е за состанок.Има време да ни соопштат од полноќ па натака......Све забегало ејјј:pos2::pos2:

И министерот ќе е присутен.

Министерот е поканет а не знам дали ќе е присутен.
П.С. Не ширете дезинформации, утре не сме на школо, за состанокот напишав на претходните страни со цитат од една наставничка.

Вонредната седница ќе биде меѓу членовите на советот на Сонк и да поканет е министерот за образование Перо Стојановски кој би требало не се знае да присуствува бидејки бил еден од главниот вршител на притисок врз штрајкувачите.
По се изгледа нема и утре да се учи вечерва ќе се дискутира за притисоците па ќе видиме.

Вонредната седница ќе биде меѓу членовите на советот на Сонк и да поканет е министерот за образование Перо Стојановски кој би требало не се знае да присуствува бидејки бил еден од главниот вршител на притисок врз штрајкувачите.
По се изгледа нема и утре да се учи вечерва ќе се дискутира за притисоците па ќе видиме.

Од твоја уста во божји уши.
Барем уште утре да не учиме.

НЕ бе оваа недела нема шанси да почнеме да учиме,чим почнаа нема запирање

Од твоја уста во божји уши.
Барем уште утре да не учиме.

Јас така мислам барем уште утре нема да ги чепкаат а да утре ќе се донесе одлуката деќа ќе им ги покачат платите и од задутре сите нашколо :)

Напишано од rosoneri на темата Оф топик: На состанокот одлучиле: Сонк го прекинува штрајкот поради малата бројка на школи кои штрајкуваат. Утре учениците продолжуваат да одат редовно на училиште со одржување на настава....

дали е сериозен или не неам појма нападнете го него...

Едит: се шалел

Јас така мислам барем уште утре нема да ги чепкаат а да утре ќе се донесе одлуката деќа ќе им ги покачат платите и од задутре сите нашколо :)
Абе ај чим сме почнале да неидеме у школо бар цела недела да ја прогураме...

Напишано од rosoneri на темата Оф топик: На состанокот одлучиле: Сонк го прекинува штрајкот поради малата бројка на школи кои штрајкуваат. Утре учениците продолжуваат да одат редовно на училиште со одржување на настава....

дали е сериозен или не неам појма нападнете го него...

Едит: се шалел

Јеботе ми се пресекоа нозете кога го видов постот.
Немојте вакви шеги.Росонеро ај ај.

Добро, јас мислам дека ја извршив мојата модераторска должност и ве опоменав. Ако добиете ПП со прекршок како новогодишен подарок од мене, не бидете изненадени.

Леле па вие што сте. Ако било вистина прво тука ќе го постирал. :tapp:
Не за џабе ставил во Оф топик.

Добро, јас мислам дека ја извршив мојата модераторска должност и ве опоменав. Ако добиете ПП со прекршок како новогодишен подарок од мене, не бидете изненадени.

Леле Џену срц немој да си волку строга со децата - ќе те праат штрајк-брејкерка :back:

П.С:
Прати по ПП листа на тие што ќе ги почастиш и јас да ги почастам поубав да им е штрајкот :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom