Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Јас и мојот клас се договоривме да не идеме утре и нема да идеме. За задутре ќе видиме:)

Важно е да знаеш дека состанокот вечер е за да се одреди како ќе се постапува со владата бидејќи шетаат инспектори по училиштата и настанува хаос - едни училишта учат, други - не.
Шансите да се прекине штрајкот се еднакви на 0.
EEEEEE ТОА МОЖЕЕЕЕЕ

СЕА Е СЕ КРИСТАЛНО ЈАСНО:pos2::pos2::pos2:

НЕ дека тие што ке одат ке у4ат ама ајде.....

Aј што штрајкуваат, нека штрајкуваат ... Ама за 900 ден...:kez:
Вака ми одговара, само да не речат: ајде во четврток на школо :tapp: право на писмена...:pop:

Aј што штрајкуваат, нека штрајкуваат ... Ама за 900 ден...:kez:
Вака ми одговара, само да не речат: ајде во четврток на школо :tapp: право на писмена...:pop:

КАкви 900 денари???????
За 900 ли штрајкуваат ??

леее уште се карам дома со мајка ми ми вика кој го врти Дојчин кога владата кажува што ќе се прави и како ќе се прави ме умре со тоа

леее уште се карам дома со мајка ми ми вика кој го врти Дојчин кога владата кажува што ќе се прави и како ќе се прави ме умре со тоа

Сваќам како ти е....
Исти проблеми....:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Ај бе шо се секирате и вие-уште 45мин. ќе излезе Дојчин и ке им каже на мајкиви дека вие треба да спиете сабајле бидеќи професорите крај со крај не можат да сврзат со ,,мизерните,,18.000.Е тоа е да си фатеа врски ќе си најдеа работа в рудник и ќе се излежаваа а вака ги бапнаа во образованиеи сега ќе се мачат како грешни ѓаволи:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom