Чак Норрис
Basterd
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 376
- Поени од реакции
- 27
Пак ја пролонгираат работава-до кога ќе трае ова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а што ако се договорат, и ги исполнат барањата?
тогаш се гледаме утре во школо:salut:
"Барем засега, штрајк ќе има и утре ов образовните институции" ГОТОВО КРАЈ НА А1 У ЖИВО СЕ ЈАВИЈА НАЈОФИЦИЈАЛНА ИНФОРМАЦИЈА. Како што збореше човекот, така куцав![]()
Од твоја уста во божји уши:se_ molamНема да им ги исполнат, до нова година ќе уживате
Од твоја уста во божји уши:se_ molam
искрено не ми е дојдено до штрајков и во право си сега не учиме ама после ко ќе заредиме сите саботи тогаш ќе си видиме... плус ко ќе ни се напикаат сите писмени и тестој во една недела тек тогаш ќе се забавувамеШтрајк штрајк! Само за саботи да учиме, само затоа штрајк...ние само то добиваме од ова ништо друго
Штрајк штрајк! Само за саботи да учиме, само затоа штрајк...ние само то добиваме од ова ништо друго
Ни јаЈа утре нема да идам на часови. :helou:
mwa
искрено не ми е дојдено до штрајков и во право си сега не учиме ама после ко ќе заредиме сите саботи тогаш ќе си видиме... плус ко ќе ни се напикаат сите писмени и тестој во една недела тек тогаш ќе се забавуваме
Муда за бубрези бе:helou:Па и да учиме саботите пак подобро ќе биде бидејки стално во саботите часевите мораат да бидат скратени.