Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
"Барем засега, штрајк ќе има и утре ов образовните институции" ГОТОВО КРАЈ НА А1 У ЖИВО СЕ ЈАВИЈА НАЈОФИЦИЈАЛНА ИНФОРМАЦИЈА. Како што збореше човекот, така куцав :pos:

Работава е тргната на сериозно, така да според мене ќе трае додека не се добие покачување на платите.

а што ако се договорат, и ги исполнат барањата?
тогаш се гледаме утре во школо:salut:

Слеп си ? Сите пишуваат дека нема да се учи!!! Олабави :smir:

"Барем засега, штрајк ќе има и утре ов образовните институции" ГОТОВО КРАЈ НА А1 У ЖИВО СЕ ЈАВИЈА НАЈОФИЦИЈАЛНА ИНФОРМАЦИЈА. Како што збореше човекот, така куцав :pos:

Не бе луди се...Штрајк не за сега, за попосле може да има и утре :pos:

Штрајк штрајк! Само за саботи да учиме, само затоа штрајк...ние само то добиваме од ова ништо друго

Штрајк штрајк! Само за саботи да учиме, само затоа штрајк...ние само то добиваме од ова ништо друго
искрено не ми е дојдено до штрајков и во право си сега не учиме ама после ко ќе заредиме сите саботи тогаш ќе си видиме... плус ко ќе ни се напикаат сите писмени и тестој во една недела тек тогаш ќе се забавуваме

Уживај тоа е животот. Ке учаме во сабота, што друго да се прави... Ти стај слушалките на глава, легни на последната маса и уживај.

искрено не ми е дојдено до штрајков и во право си сега не учиме ама после ко ќе заредиме сите саботи тогаш ќе си видиме... плус ко ќе ни се напикаат сите писмени и тестој во една недела тек тогаш ќе се забавуваме

Па и да учиме саботите пак подобро ќе биде бидејки стално во саботите часевите мораат да бидат скратени.

29012D83B8FC2F43BB48664E226451D9.jpg

Помалото дете: Ееее бате прочити ми шо пише, незнам да читам.
Поголемото дете: Абе штрајк не учиме јеееее.
Помалото дете: Еее конечно оправдание пред тате, за да виде зашо неможам 3 години под ред да научам да читам.

Темава е пријавена кај администраторите. Продолжете со муабети, (иако си имате Играчница за тоа) па да видиме кого нема да го раздени на форумов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom