Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ouch Joey..boli znam
Znaci na PC
Halo experience - cheked
Gears Of War experience - cheked
Alan Wake experience - cheked
Na edno mesto pravime nominacii za najoblja ekskluziva po platforma za ovaa godina i guess what...Ne mozeme 5 Xbox naslovi da sobereme za da nominirame...
Zaglavivme na Dance Central kako 4ti naslov ahahahahahaa.![]()
Прво, јас бев првиот што сакаше оваа игра да дојде на PC, за да можат сите да ја порбаат.
Второ what? Чек значи кој дел е од хало и геарс ов вар на пц? И фејбл 3 е на пц па никому ништо.
Remedy не се во сопственост на Мајкрософот тие си одлучуваат што ќе прават со играта, утре може и на пс3 да ја дадат.
А иначе играјси ти хало 1/2 и геарс оф вар на пц ти (тоа ти се вика маркетинг) а не губење на војна.
Алан Вејк ќе има 2-че и ако се покаже добро утре сабајле ќе го видат на пц. Вака само се собира нов народ за оваа игрица за да има продажба на двојата.
А и не е мн за радување сепак 2/3 години поминаа.
А зашто пак ги браниш демек "не давале" одма ексклузиви?
Па баш е добро да ги даваат, треба и ти и сите да сме среќни. Јас само нејќам да дојдат на една конзола Gran Turismo и Forza, лошо чуство имам за тоа дека и двете ќе се сјебат после. Иначе другово, нек иде кај што иде!![]()
Па години наназад е истото.
Него читавте, и мајкрософт и сони се спермале да ги прикажат новите конзоли на Е3.
Ќе биде жустро![]()
![]()
Ова лого е во филлмот Real Steal каде мајкрософт ја рекламира следната генерација на како што гледате xbox 720. Не за џабе е тука ставено![]()
Филмот е во 2021ва година.
Иначе ако некој се откаже, верувам дека тоа би биле Сони. Далеку поголеми трошоци прават со секоја генерација, затоа не им се прави нова.![]()
Филмот е во 2021ва година.
Иначе ако некој се откаже, верувам дека тоа би биле Сони. Далеку поголеми трошоци прават со секоја генерација, затоа не им се прави нова.![]()