Види кога ќе извади мајкрософт експузивна брат хбох лета како алва.
Considering
Forza Motorsport 3 has sold
over two million units since its release in October, news of another entry shouldn’t surprise anyone.
Halo 3 е продадена повеќе од 10 милиони , Геарс оф вор исто така.
Mass effect, left 4 death тоа се се експлузивни што ама БАШ секој ги знае на планетава.
А пример за KILL ZONE 2 јас немав ни чуено ни видено ништо.
И ексузивните на пс3 толку беа излегоа сите овие 2-3 месеци и КОНЕЧНО после 5 години ps3 излезе на прво место во продадени конзоли за 1 месец.
Сону ќе се трудат со тоа украденото од нинтендо вии да направат нешто но тоа е веќе видено. НО натал е тоа е веќе нешто ново нешто што секој сака да го проба, но ќе видиме како ќе се одвиваат работите.
Алан вејк, хало рич (најочекуваната игра), геарс оф вар 3 се
САМО 3 кој ќе продадат милиони хбох-ови.
Јас не ти зборам кои ексклузиви продаваат конзоли, туку кои вредат да се играат и да се купи конзола за нив. Halo ја имам играно, просечен FPS. Али, копиљаците кои имаат Xbox во Америка се палат на него, зашто не виделе нешто подобро...
Gears of War, монотона и досадна игра.
И од каде тоа дека Mass Effect и Left 4 Dead се Xbox 360 ЕКСКЛУЗИВИ?

Пропуштам јас тука нешто...

Forza Motorsport е бледа копија на Gran Turismo и тоа е факт. А PGR 3 и 4?
Си ги играл така?
Можда се добри наслови, али дааааааалеку од доволно добри како GT 4, па и Prologue што биле кога излегле на пазарот.
Исто така, ако ТИ не си слушнал за Killzone 2, тоа е твој проблем. А сите други на кои им паѓаше вилица од фамозниот ingame трејлер на E3 2006, они си знаат што и како била фамата за Killzone 2.
Ај да те видам спомни ја Dead or Alive наспроти Tekken?

Или кој ви е еквивалентот на вас X360 fan-boys за Metal Gear Solid?
Зашто никој не ја спомнува најѕверската Xbox 360 и PC/Vista ексклузива од Microsoft - Shadowrun? :smeshko:
Сони уште во 1995та си почна со Crash, Tekken и слични ексклузиви за кои вреди да купиш Плејстејшн. Xbox досега има 2-3 кои нешто вределе, а другите биле исфорсирани и/или откупени.
Ми ја спомнуваш Alan Wake, како демек за Xbox 360 е праена?
Тоа е уште една next-gen fail игра, која е одложувана повеќе и од STALKER, тиње е моментално (бидејќи на времето беше НАЈЈАКА зашто имаше ѕверска графика, сеа ја нема), па Microsoft ја откупи за да ги пали луѓето демек само они ќе ја играат.
Иначе беше мулти-платформ игра, али хеј, ти сигурно и за тоа не си слушнал.