Гејминг војна

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва почнуваат со ревјус за crysis 2, очекувам и официјално да ја претстават како најдобрата за конзолите. Веќе има нешто вака

Со ова ми прават само лиги, сега неможам да ја дочекам Kindoms од Crytek која ќе биде експлузива за xbox 360. Од Crytek најавија веќе дека играта ќе изгледа подоборо од crysis 2 бидејќи е само на една платформа и дека можат да ја оптимизираат многу повеќе.
Прашањето ми е дали со излегувањето на Crytek Kindoms Mајкрософт ќе ги зачути на сите сони фанови? Според ова што го видов што се можат јас можам уште сега слободно да кажам дека оваа генерација таа игра ќе го добие тронот за најдобра графика. Ќе биде СИГУРНО ДАЛЕКУ подобра од crysis 2, останува да видиме на Е3 гемплеј сега за сега само ова го има

Вечерва почнуваат со ревјус за crysis 2, очекувам и официјално да ја претстават како најдобрата за конзолите. Веќе има нешто вака

Со ова ми прават само лиги, сега неможам да ја дочекам Kindoms од Crytek која ќе биде експлузива за xbox 360. Од Crytek најавија веќе дека играта ќе изгледа подоборо од crysis 2 бидејќи е само на една платформа и дека можат да ја оптимизираат многу повеќе.
Прашањето ми е дали со излегувањето на Crytek Kindoms Mајкрософт ќе ги зачути на сите сони фанови? Според ова што го видов што се можат јас можам уште сега слободно да кажам дека оваа генерација таа игра ќе го добие тронот за најдобра графика. Ќе биде СИГУРНО ДАЛЕКУ подобра од crysis 2, останува да видиме на Е3 гемплеј сега за сега само ова го има

Неколку страници поназад го имаш постирано ова видео и веќе се пофали дека ќе е само за xbox и ќе има најдобра графика на конзоли. Ако не е Battlefield 3 порт од xbox за ПС3 (а ќе е веројатно) ќе и лиже гз оваа. Ама сепак треба да чекаме до Е3 како што викаш.

--- надополнето ---

хахахахаха, звер
http://xbox360.ign.com/articles/115/1156688p1.html

^
Пусти кинект што се не му направија :pos2:

--- надополнето ---

Права гејминг војна

:cug::pos:

^
Пусти кинект што се не му направија :pos2:

--- надополнето ---

Права гејминг војна

:cug::pos:

Конечно некој нешто корисно да направи со својот ХВОХ............Џои ти си сега на ред.

--- надополнето ---

Girl is over her boyfriend house"
Boy (Playing Xbox)
Girl (sitting on the boys bed sad)
Boy Whats wrong babe?
Girl Oh nothin
Boy (Turns off Xbox)
Girl Why did you stop playing?
Boy Cause my baby girl is more important than my xbox
Girl Awh(smiles)
Boy ( Turns on Playstation3 )

Microsoft Wanque

the machine is purported to be as powerful as the sun, and able to run Crysis at least two times better.

The most intriguing thing about this unit however is that it comes with it’s own motion controller, dubbed the Wanque Wand.

Никогаш не се знае нели :)

1301960617556.jpg

HuRRr долга ебана ноќ ќе биде ова :drk:
ахх ги оштетита јапан
50 фегети ги бутнаа, никад да нестанат, скотови

Ајде малце бројки а што викате :)

Crysis 2

xbox 360 - 370 000 копии

ps3 - 230 000 копии

pc - 100 000 копии

ВКУПНО 700 000

HomeFront

xbox 360 - 830 000

ps3 - 350 000

pc - 70 000

вкупно 1 250 000

Bulletstorm

xbox 360 - 660 000

ps3 - 150 000

pc - 50 000

Вкупно - 860 000

Kill zone 3 - 1 200 000 копии до сега.

--- надополнето ---

Отприлика така се движат продажбите на игрите секогаш, по стандарт е дупло продавана повеќе на хбох, а некогаш и до 5-6 пати повеќе. Затоа е lead platform хбох от а гледаме и зошто сите PC гејмингот го забораваат. Бидејќи ЕДВАЈ се продаваат до 100 000 копии од која било игра

--- надополнето ---

ИЗВОР

Брат оптеретен си со бројки и статистики. :smir:

1.jpg

Џои во моменти на бесконечна љубов. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom