Vargo _online
プレイステーション3
- Член од
- 1 мај 2010
- Мислења
- 493
- Поени од реакции
- 60
Сите што ја играле DMC би ја играле и Bayonetta зш се тука негден со Gameplay...........го играв демото и сега се мислам дали да ја земам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mac што е ова ? Сакаш да кажеш јас и 60% од корисниците сме дебили што плаќаме Live ? Епа друже PSN никад нема да има услуга како Live , а ти повторно се инаетиш немаш ниедна конзола камоли на нет да си нив па затоа ти не ми разглабај теории за 360 ... Највише multiplat игри се шиткаат за 360ка сите нет типци јадат гомна за 360 али на крај секогаш викаат ај идам иксбокс да играм ... Со сони фанбојци некам да имам работа али еве ти едно типче од Destructoid.com што има да каже за Sony force ... http://www.destructoid.com/fact-ps3-fanboys-are-the-worst-149259.phtml ова за тебе и Ерт ... Бај д веј Ерт не си во право со килзоне и анчартед , Алан Вејк има најдобра графичка и звучна атмосфера сега. Иди играј ја па после ке праиме муабетЈоеу ти па немој исто така фанбојски муабети да праиш, јас го сакам искбоксот и исто мислам како 60% од гејмерите дека оваа генерација е боље да се има 360ka више ако мора да се бира , ако се има кеш ја викам и двете одма ! =) не се доведувај на ниво како sony fanboy force ...
Абе плаќаш по 50 евра игра така? И кажими дали ти не би одвоил уште 40 евра ГОДИШНО за лајф? Знаеш дека нема ни читери ни лагови ни чекања ни 300 срања!!! Или тие што се на лајф бог знае над 10 милиони корисници да речеме се сите будали?
А брат бројките што ти ги кажав тие се тие, нема бегање.

Ерт што ми вртиш муабет ? Ја реков нешто за графиката ? АТМОСФЕРА ... -.- Атмосферата е најдобра во Алан Вејк ... Килзоне и анчартед не добиле 10 за графика од асалните сајтови сигруно. Алан Вејк не крие ништо грдо зашто има и daylight секвенци кои што изгледаат многу добро НЕ најдобро туку многу одлично во топ 5 игри за графика више ако збориме. Ти реков седни играј ја а не видеа со 320п да ми глеаш на јутуб и да збориш играј ја . Бибил тоа ти е фанбој војна во која и боље да не присуствуваш поради причините во линкот кој што ги ставив. ПС3 фанбојците се најлоши и факт е тоа не викам дека не се лоши и на 360 али гарант веке додека го чита ова некој ке допише нешто против ова што го потврдува тоа што го кажувам. Keep it real =)
Абе плаќаш по 50 евра игра така? И кажими дали ти не би одвоил уште 40 евра ГОДИШНО за лајф? Знаеш дека нема ни читери ни лагови ни чекања ни 300 срања!!! Или тие што се на лајф бог знае над 10 милиони корисници да речеме се сите будали?
А брат бројките што ти ги кажав тие се тие, нема бегање.
Да те прашам нешто, што толку има Live-ot што го фалиш толку, марсовци да не летаат по екранот?
Тоа ме интересира само, што толку се палите на Live ...

Не зезај бе, они плаќаат за да играат онлајн, а овие од PS3 и PC пацериве, не. Елита се.![]()

ПС-то почна да ја губи улогата како главно средство за играње игри и во иднина ќе гледаме се повеќе ексклузивки, и во иднина и ние (оние кои немаат конзола) ќе мораме да се одлучиме да земеме една, и на нашиот избор ќе влијаат неколку фактори:
Xbox Live
Features:
- Headset Support
- Friends List
- Animated Customisable Avatars (Playstation Home)
- Gamerscore for Tracking in Game Achievements (Trophies)
- 4 Way Voice Chat
- Downloadable Demos
- Downloadable Game and Film Trailers
- Downloadable Community Arcade and Retail Arcade Games
- Downloadable Game Addons
- Film Rental Service
- Reputation Rating
- Windows Live Messenger
- Community News and Entertainment
- Online Gaming
Би додал Facebook, Twitter, Last FM и многу наскоро online TV преку хбох.
--- надополнето ---
@Максовизија брате во идно време ќе има се помалку експузиви според мене. Експузиви ќе останат само за мове, и натал.
Има уште само 2 недели, па ќе видиме што се ќе биде.
Pay 2 Play
btw, да се убацам и ја во темаваПС-то почна да ја губи улогата како главно средство за играње игри и во иднина ќе гледаме се повеќе ексклузивки, и во иднина и ние (оние кои немаат конзола) ќе мораме да се одлучиме да земеме една, и на нашиот избор ќе влијаат неколку фактори:
1.Ако се најде чип за ПС3 - секако дека тоа ќе го земеме, поради бесплатниот ПСН и нормално блуреј плеерот
2.Ако не се најде чип за ПС3 - ќе бидеме приморани пак да им плаќаме на Мајкрософт (оние кои го уништија ПС гејмингот) доколку сакаме да играме мултиплеер.
3.Ако сме решени да плаќаме за игрите (јас на пример не сум) повторно доаѓа опцијата ПС3
Кој е вашиот избор?![]()