yin yang
Who, me?
- Член од
- 24 април 2005
- Мислења
- 1.621
- Поени од реакции
- 32
Неинформираност.Dani^^^ напиша:Homoseksualnosta e neprirodna pojava t.e poremetuvanje dosta slicno na bolest koe e povrzano so hormonite vo covekovoto telo kako i so stabilnosta ili labilnosta na karakterot. Da ne spomuvam tuka i vo kakvi uslovi rastel covekot,dali imal povekje ljubov od majka mu ili tatko mu, dali bil matretiran i tn i tn...Isto taka - deneska od site homoseksualci ,barem edno 30,40% se deklariraat kako homosi (tamu kaj sho mozat)samo za da bidat razlicni.
Ако се воодушевувате на Српските методи на промовирање на сила... тогаш... :roll: Веројатно Јован Вранишки ви е владика.Svetovid напиша:Pred da im tekne takvo nesho neka vidat ovde:
http://www.b92.net/specijal/gay-parada/gay-saop.phtml
:twisted:
Ако ги прочиташе сите мои постови, ќе заприметеше (можеби) дека јас сум ПРОТИВ геј парадата.Garfield напиша:И првите луѓе биле канибали, па не е за пофалба. А кога сме кај егибиционизмот, што ако после некоја година се посака да се прави child molestors parade?yin yang напиша:Не е тоа „систем на вредности”. Медицинските истражувања покажаа дека хомосексуалноста НЕ Е болест.ZisDead напиша:Ај да не спориме околу системи на вредности.
Впрочем... и Александар Македонски бил бисексуалец.
OBDN напиша:Jas mislam deka ona samo loso se izraziSvetovid напиша:Dali kje bidesh taka dobra da elaborirash zashto e Dani-kaj-li-se-tie-e*eni-znakchinja-sho-gi-staila-do-imeto mozochno zakrzhlavena? Moite stavovi se sosem isti so nejzinite, de te molam daj gradacija za mene!RaGeAnGeL напиша:Dani^^^ ti devojko ocigledno imas mozocki zakrzlavuvanjai mislese da kaze deka so razmisluvanjata ste malku nazad, (vo odnos na ona deka e bolest), t.e. ostanati nekade pred 1973 koga Asocijacijata na Psihijatri od US of A, ja ima trgnato homoseksualnosta od listata na bolesti.
Ili mozde malku posle toa, zakrzlaveno pred 1992 koga Svetskata zdravstvena organizacija prestanuva da ja klasificira ko bolest, posle mnogu brojni medicinski istrazuvanja i analizi, so koe posle toa pocnuvaat site doktori niz svetot da se soglasuvaat -- Britanija vo 1994, Kina vo 2001 i site ostanati medicinski i strucni lica posle milioni istrazuvanja se soglasuvaat deka homoseksualnosta ne e bolest i prestanuvaat da ja klasificiraat ko takva, i sledstveno prestanuvaat da ja lecat i iznaogjaat lek, zatoa shto zaklucile posle milion istrazuvanja deka bolest ne e.
Ima knigi, u biblioteki, knizari i na mnogu drugi mestinja ;-)
Благодарам.
И да се надоврзам:
The Natural "Crime Against Nature"
A Brief Survey of Homosexual Behaviors In Animals
http://www.bidstrup.com/sodomy.htm