Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Убаво изјави Спрскиов министер за внатрешни работи... "НИЕ СМЕ НЕМОЌНИ ДА ИМ ПОМОГНЕМЕ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ"
Е сега сватете и самите.. чим главниот човек на ПОЛИЦИЈАТА во Србија изјавува така.. што значи ?
Дека на педерите ќе му начукат безбол палки у газот :pos2:
а вие толку што сте сигурни дека нема да има насилство одете за белград учествувајте во парадата па видете

Овој пат педерите ќе победат и ќе ги натепаат на навијачите :helou: У србија има преку 100.000 педери и ако излезат сите на парада кој ќе им се спротистави?

Овој пат педерите ќе победат и ќе ги натепаат на навијачите :helou: У србија има преку 100.000 педери и ако излезат сите на парада кој ќе им се спротистави?
Шетај бе ајде не ме замарај тиа гнасите врска си немат од животот ке тепале :nerv:
нели слушаш шо се дешава у србија
на големо се спремат навивачите на партизан звезда....
и уште многу други луѓе и полиција и гејови и се ке сомелат бе
не 100.000 и 1.000.000 ако сакат нека дојдат
само прашање е колку од нив здрави или пак дали уопште ке си отидат дома
а ти ако си од страната на тиа 100.000 и ако се чуствуваш толку силен па оди помогни му тепај ги навивачте

1 Навивач на Звезда или Партизан.. е колку 20 гејови.. :D..

Шетај бе ајде не ме замарај тиа гнасите врска си немат од животот ке тепале :nerv:
нели слушаш шо се дешава у србија
на големо се спремат навивачите на партизан звезда....
и уште многу други луѓе и полиција и гејови и се ке сомелат бе
не 100.000 и 1.000.000 ако сакат нека дојдат
само прашање е колку од нив здрави или пак дали уопште ке си отидат дома
а ти ако си од страната на тиа 100.000 и ако се чуствуваш толку силен па оди помогни му тепај ги навивачте

Ама човече заборавив да напишам дека на таква парада доаѓаат и од околните земји, значи ќе има и од бугаријна, грција и македонија и др. а сигурно ќе дојдат и од европските земји па така можно е да се соберат и повеќе од 300.000 илјади педери кои овој пат знаејќи како беше прошлиот пат ќе се спремат и ќе ги потепаат на навијачите.

п.с. имаше на мтв или не знам каде гледав во бразил колку педери имаше на парада од цел свет па јас си реков дека веќе нема нормални луѓе на оваа планета, мислам дека имаше повеќе милиони педери од бразил и цел свет на таа парада во рио.

Ама човече заборавив да напишам дека на таква парада доаѓаат и од околните земји, значи ќе има и од бугаријна, грција и македонија и др. а сигурно ќе дојдат и од европските земји па така можно е да се соберат и повеќе од 300.000 илјади педери кои овој пат знаејќи како беше прошлиот пат ќе се спремат и ќе ги потепаат на навијачите.

п.с. имаше на мтв или не знам каде гледав во бразил колку педери имаше на парада од цел свет па јас си реков дека веќе нема нормални луѓе на оваа планета, мислам дека имаше повеќе милиони педери од бразил и цел свет на таа парада во рио.
Море човек де разбери дека тиа педериштата си немат врска од животот тиа се болни луге шо не знаат да се тепат :nerv:
ке видиш дека пак ке ги сокршат

Море човек де разбери дека тиа педериштата си немат врска од животот тиа се болни луге шо не знаат да се тепат :nerv:
ке видиш дека пак ке ги сокршат

Верувај и јас сум се изненадил кога сум дознал дека многу жестоки момци се педери од билдери до вратари и хулигани и разни работни места. Е сега ако и тие излезат јавно без да се кријат ќе видиш дека ќе се изненадиш дека и меѓу нив има доста и тепачишта. Така да во тој случај тешко на навијачите.

Верувај и јас сум се изненадил кога сум дознал дека многу жестоки момци се педери од билдери до вратари и хулигани и разни работни места. Е сега ако и тие излезат јавно без да се кријат ќе видиш дека ќе се изненадиш дека и меѓу нив има доста и тепачишта. Така да во тој случај тешко на навијачите.
:pos2::pos2: Билери ,вратари...И во русија ги предводеше на педерите еден Британец,голем човек, ама ко му спука еден бокс Русинот веднаш се најде на земја раскрварен и цвичеше.Гледав на вести пред некое време.А се надевам дека Делиите и Гробаритe ќе ги истепаат убаво,барем на Балканот нека не внесуваат неморал каков што има во развиените земји :)

Каj нас првиот пат имаше 100-200 луге, вториот 500 со луге од Грциjа, Србиjа и Македониjа ( барем така казаха ), малце не ми се верва дека у Србиjа ке има повеке од 1000 геjове на парад.

све све ок е ама не ми е јасно ако тие имаат некое пореметување и секако дека го имаат Госпо не створил какви што сме машко со женско така и остојуваме со години и зборот ми беше ок е не ги осудувам педерите имаат некое нивно сваќање или пореметување во мозок хормони и слично......
ама пак тие паради е нешто срамно за цела држава кај и да се дешава нешто долно кое не е убаво да го гледа светот, децата нешто толку болно мажи во штиклици или голи со карминчиња нема нешто вредно во тоа да покажат јавно...
ако сакаат некакви права во опшеството нека одат нека ги бараат по судови ако им ги дадат... ама па парадите се чисти глупости:toe:

све све ок е ама не ми е јасно ако тие имаат некое пореметување и секако дека го имаат Госпо не створил какви што сме машко со женско така и остојуваме со години и зборот ми беше ок е не ги осудувам педерите имаат некое нивно сваќање или пореметување во мозок хормони и слично......
ама пак тие паради е нешто срамно за цела држава кај и да се дешава нешто долно кое не е убаво да го гледа светот, децата нешто толку болно мажи во штиклици или голи со карминчиња нема нешто вредно во тоа да покажат јавно...
ако сакаат некакви права во опшеството нека одат нека ги бараат по судови ако им ги дадат... ама па парадите се чисти глупости:toe:

Па јас повеќе би рекол дека она народното кога ќе се каже што ѓавол ме натера. Сакам д акажам дека некој ѓавол ил инегативна енергија им влегла за да така се понашаат штом не сакаат жени. Бидејќи до сега колку што сум слушнал да речеме се излекувал само тој педер што бил на свето место и во црква така имам слушнато што докажува дека нечистиот дух се победува со нешто свето.

Па јас повеќе би рекол дека она народното кога ќе се каже што ѓавол ме натера. Сакам д акажам дека некој ѓавол ил инегативна енергија им влегла за да така се понашаат штом не сакаат жени. Бидејќи до сега колку што сум слушнал да речеме се излекувал само тој педер што бил на свето место и во црква така имам слушнато што докажува дека нечистиот дух се победува со нешто свето.
немам за ова слушнато но секако мора да има нешто во мозокот хормоните сепак не е нормално како и да е немам против ништо нив ама не сакам да се во мое присуство и сум против какви паради ...... нема ништо вредно да се покаже за срам е тоа

Се има некој излечено од педериве еве јас да им помогнам со еден проглас.
Браќа и сестри рисјански педери и лејзбејки од Македонија кој намамени од лукавиот деновиве во Скопје по барање на голем број на верници доаѓа Брацо славниот исцелител од Хрватска за само 250 денари влезница имате можност да преминете преку катарза и да се конвертирате во битие какво што го замислил нашиот творец Бог во спротивен случај најебали сте ко жути од Делије и ќе мора да се применат не толку духовни методи за ваше конвертирање.
Бидете добри и појдете нека со својот поглед ја излекува вашата ѓаволска болест инаку сме приморани да ја заборавиме првата Божја заповед.

++++++++++++++++++++БОГ НЕКА ГИ СПАСИ ПЕДЕРИТЕ+++++++++++++++++++++++

Ајде смирете нервите, забегавте, Пентагон, НАСА, вонземјани, што направивте еј!
Вратете се на темата и културно дискутирајте, а коментарите од типот “сакам да тепам педери“ исто ќе бидат бришени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom