Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако толко е важно да има тепание, зашто не тепат полицаjте, се пак тие са представници на тие кои са дозволиле да има такво нешто. Ама не - даj да тепаме педерите, зашто оние имат палки, а на тие са им меки китките. Гледам во видеото един од тие тепаше и една жена ( сигурно лезбиjка ) и тоа ли е големо героjство ?
Помегу другото понеже сум почти 100% сигурен че со боj тие нема да се излечат, може да се фанат 10-15 и да се проба лечение со други методи - со ток, со студ, даже може да се проба и со атомска бомба.
Епа викни на кафе ебаго![]()
Па не би ти советувал да ја следиш, не мора да биде на Кнез Михајлова (онака лупнав )пошо ипак би било ризично доколку дојде до инциденти, али може на онаа улицата кај Хотел Москва ( и го забораив името јебига ) пошо е така широчка, ем погодна за демонстрации,митинзи и слични срања . . .
У секој случај, мислам дека нема да се деси најавеното . . .
Замисли да биде на булевар Македонија (или само улица беше, не ми текнува баш) во Белград што има. Тоа една симболика коа ке му ја удри абе ненормално...
абе ТОА Е БОЛНА РАБОТА.... а шо ти толку ги браниш па... човекови права... пола европратеници се педери и пореметени створења.. и не е некое херојство шо натепал некој... ама едноставно НЕЌЕМЕ ДА ИМА ТАКВИ ДЕШАВКИ ПО НАШИТЕ УЛИЦИ... МЛАДИНАТА ГЛЕДА И ПРИМА ОД ТОА.. утре да разберам дека почнале да шират педерска попаганда ке идам забите ке им ги извадам... ако има парада кај нас и ја ке ги истерам... ако неќат да си идат ондак.. преминуваме на употреба на сила... нема и нема и КРАЈ... и ко шо рече итар пејо шо сите бугари се почувствуаа погодени од темава... ај идете бркајте работа...
Инако не ме разбираjте грешно - последното нешто кое сакам да гледам у моjoт град е прегрнати маже, ама и не сакам да гледам как на некои му се одзема правото на избор, само заштото некои друг е решил дека само тие като него имат место под сонцето.
TERAZIJE MISLISЕпа викни на кафе ебаго![]()
Па не би ти советувал да ја следиш, не мора да биде на Кнез Михајлова (онака лупнав )пошо ипак би било ризично доколку дојде до инциденти, али може на онаа улицата кај Хотел Москва ( и го забораив името јебига ) пошо е така широчка, ем погодна за демонстрации,митинзи и слични срања . . .
У секој случај, мислам дека нема да се деси најавеното . . .
Си видел стрејт-ориентирани да шетаат по улица сите заедно и да се драпаат кај стигнат без притоа да имаат усул за тоа кој ги гледа ?
Значи тука стигаме до другиот проблем - дали има смисал од целиот тоа цирк. За мене нема смисал. Ама и се пак начинот да си покажеш несогласието во една нормална дражава со сигурност не е да одиш да тепаш тие кои са излезнали на парад дозволен од владата.
Целиот проблем е че около тие паради ке се изпишат 1000 страници по форумите, па ке се направат 200 предаваниjа по телевизиjата требе или не требе да има такво чудо, па ке излезат еди си колку политици да си кажат мнението и сето тоа за един парад кои ке помине през 3 белградски улици и ке биде виден од 1000 обични грагани. Ае кажи сега кои твори хомопропаганда ?