Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум геј.Јас сум стрејт , но ги почитувам тие луѓе.Доколку се родени такви да.Меѓутоа , да имале врски и сексуални односи со луѓе од спротивен пол и само сакаат да ИСПРОБААТ нешто ново ,со членови од ист пол тогаш НЕ.
За тие треба ќотек , што сами сакаат да испробаат нешто од што најверојатно подоцна би се згрозиле.Но , тоа е , што да се прави.

Дада јави ми се кога твоето дете ќе стане геј баш затоа што израснува во заедница каде се подржуваат гејовите дека се нешто сосем нормално :nerv:

Да да јави ми се кога твоето дете ќе стане геј баш затоа што израснува во заедница каде се подржуваат гејовите дека се нешто сосем е сосема нормално :nerv:
Само сакам да е моето дете живо и здраво.
Види , хомосексуалноста е сеуште табу тема кај нас на Балканот.Во светот почнаа да се склопуваат хомосексуални бракови.Не можам да кажам дека ме нервираат хомосексуалците , затоа што не ме нервираат.Нека прават што ќе прават , само не мора да го прават тоа јавно.Сепак , постојат голем број на луѓе кои не се навикнати на тоа и едноставно им е самиот чин одвратен.Верувам и тебе.
Но , сакам сега нај искрен одговор.Што ќе се постигне доколку се истепаат тие хомосексуалци јавно?? Одговорот можам и јас да ти го дадам : приватни тужби и тужби према државата.Нели во „Декларацијата за човекови права“ стои дека : „Секој човек има право на свое мислење и искажување на својот став“ ??

Дада јави ми се кога твоето дете ќе стане геј баш затоа што израснува во заедница каде се подржуваат гејовите дека се нешто сосем нормално :nerv:

ама јас ви велам србските рапери остајте ги и тие навивачите таму нека си ги вадат очите....

мене ме згрози фактот што ги тепаат..па луге се на крај краеви а и кажав предходно колку и да се експонираат нема да добијат никакви права бидејки власта е света а кој политичар ке им даде бракови мислам унии и сојузи....па картели:pos2:,или пак деци да гледаат автоматски ја губи власта....чуму толку палење за џабе или до АЈ КЈУ-то на тие у белград е:tapp:

Само сакам да е моето дете живо и здраво.
Види , хомосексуалноста е сеуште табу тема кај нас на Балканот.Во светот почнаа да се склопуваат хомосексуални бракови.Не можам да кажам дека ме нервираат хомосексуалците , затоа што не ме нервираат.Нека прават што ќе прават , само не мора да го прават тоа јавно.Сепак , постојат голем број на луѓе кои не се навикнати на тоа и едноставно им е самиот чин одвратен.Верувам и тебе.
Но , сакам сега нај искрен одговор.Што ќе се постигне доколку се истепаат тие хомосексуалци јавно?? Одговорот можам и јас да ти го дадам : приватни тужби и тужби према државата.Нели во „Декларацијата за човекови права“ стои дека : „Секој човек има право на свое мислење и искажување на својот став“ ??

со тепање ке се постигне контра ефект само...

Нека се пазат србите :pos2: во име на чоекови права во 1999 паѓаа бомби а во 2009 НАТО може да прати Б-52 натоварени со ѓеј-бомби...новото оружје на пентагон

gay-nazis.jpg

Еве нетипичен борец за правата на ѓејојте...пази натпис!!!

gayprotest.jpg

Типов на времето пееше Ајм ту секси фор мај кет...донт ток џаст кис...

code_pink_murder.jpg

Ова се вика...BACKFIRE...рани куче да те лае...

аут-бој и леди-квир вратете се!!!

gayprotest.jpg

Типов на времето пееше Ајм ту секси фор мај кет...донт ток џаст кис...
Сеедно што пеел.Луѓе се и не треба да завршат со вака крвави очи или пак во најлош случај нешто повредено , или пак убиство.Ништо нема да се реши.

Геј парада, а?

Навивачи на Ѕвезда и Партизан, обединете се!

Геј парада, а?

Навивачи на Ѕвезда и Партизан, обединете се!
Ќе навиваат? Или ќе тепаат? Јас сум Србинка , и ти велам дека тие 2 тима нема да се обединат НИКОГАШ , па што сака нека се случи!!!
Нема да постигнат ништо со тепање (навивање).

Ајде вадете ги и дрк*ајте на веста,што чекате?Нашиве балкански пи*чки кој тепаат 100 души на еден се најјаки,а на само ќутат и плачат.Одвај наполниле 18 па лаат ли лаат.Ајде да видам дали ќе се повтори најпростата форма на покажување муда на Србиве.

Сеедно што пеел.Луѓе се и не треба да завршат со вака крвави очи или пак во најлош случај нешто повредено , или пак убиство.Ништо нема да се реши.

Не реков дека е арно што ги тепаат. Типот беше пејач...Right Said Fred...имаа неколку хита на времето.

СМРТ ЗА ПЕДЕРИТЕ

За овие парадериве...само ќутек до посерување......
.....ма ич не ме боли патлакот дали тие го примаат отпозади......нек си го прават тоа меѓу четири ѕида....што кој таков мора на секој чекор да се експонираат и ни се качуваат на глава со тоа дека се педерана...:tapp:
...ееееее..кај отиде светот.....се бараат некакви си права само затоа што го пикаат и примаат во погрешна дупка

Не реков дека е арно што ги тепаат. Типот беше пејач...Right Said Fred...имаа неколку хита на времето.
:pos: Воопшто не ми беше намерата за песната.Туку дека не треба да се тепаат без разлика колку им се одвратни на некои луѓе и колку неможат да ги смислат.Драго ми е што не сум една од тие луѓе кои ги критикуваат другите заради она што се (без претходно да се погледнат себе во огледало и да ги согледаат своите маани.И не мислам на тебе :smir:)

Ајде вадете ги и дрк*ајте на веста,што чекате?Нашиве балкански пи*чки кој тепаат 100 души на еден се најјаки,а на само ќутат и плачат.Одвај наполниле 18 па лаат ли лаат.Ајде да видам дали ќе се повтори најпростата форма на покажување муда на Србиве.

Хаха не бе мажи се ако се мазат со педерчиња :pos2::pos2::pos2:

FAIL

:pos: Воопшто не ми беше намерата за песната.Туку дека не треба да се тепаат без разлика колку им се одвратни на некои луѓе и колку неможат да ги смислат.Драго ми е што не сум една од тие луѓе кои ги критикуваат другите заради она што се (без претходно да се погледнат себе во огледало и да ги согледаат своите маани.И не мислам на тебе :smir:)

Можда пејачот јал ќотек од некој на кого не му се допаѓале песните:vozbud:ааа ти беше донт ток џаст кис...сега ќе видиш...:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom