Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај нека се легализираат лесните дроги и проституција ...

тоа може....

една работа со легализацијата на марихуаната се намали бројот на корисници.
24921301.jpg

а со легализацијата на проституција барем ризикот од сексуално преносливи болести ке се намали:toe:

Добро е што не се сите луди по ЕУ. И не ги мразам само поради тоа што не газат нас како нација, ги мразам поради многу причини.

сами се негираме...не други:smir:

тоа може....

една работа со легализацијата на марихуаната се намали бројот на корисници.
24921301.jpg

а со легализацијата на проституција барем ризикот од сексуално преносливи болести ке се намали:toe:

сами се негираме...не други:smir:

Абе то дискутабилно е.Јас еднаш учествував во дебата за легализација на лесната дрога,како марихуаната...не ми текнува од која страна бев...

Абе со многу големо разбирање сте биле вие бугарите,зато државата ви е претворена во бордел.Дај прочитај ги мислењата предходно и не тропај зелени.Ама ај ќе повторам,нас не ни сметат педерите туку претставите шо планират да ги вршат по улици.

Одете протестираjте пред владата, се пак таа дозволува да се состои такво нешто.

А инако браво на србите за нихниот героизам, заради тоа че са големи маже и не се дават никому, веке и кучетата во Белград не сакат да имат нешто обшто со Србиjа.

Народот убаво вели
Куче дето много лае не хапе :)
Истото важи и за вас форумните мажи и ебачи.Онлајн сте опасна работа , реално нули :)
Ретко лаам ама касам опасно :).

абе бугарофили едни смрдливи идете си у татарија и прајте си на ти го дај ми го... оведка се дискутира за педерите шо ке јадат ќутек у белград за некој месец...да има такво у скопје не верувам дека поарно ке поминат педерчињата... ај сеа не се просеравајте и вратете се на темата..

Разбирам да направат обичен собир да се види дека ги има во некој број за остварување на нивните права, ама со вакви паради едноставно провоцираат и сами си бараат ќутек.

секоја чест за србските рапери патриоти и фронтално лоботомирани

Pederski lobi jača, samo ih gledaj
sad će da kažu da iz raja nisu izašli Adam i Eva već Adam i Evan.
Dok se novinama gej trend pronosi zemljom, donosim teror.
Za pedere gori nego Lektor Hanibal. Nema pravila
njima ne može da vlada demokratija nego batina.
Neće da prođe nijedna gej romantika bez mog nasilja.
Za njih nam treba žestoka akcija, ne tolerancija.
Taj problem nam Zapad lansira, samo nam sranja plasira.
Ja nikad neću biti pasivan!!!

Познато :smir:

Да не ти се верува... ќе има ќотек:)

пародија де...шо се мачите со србските ванаби рапери..
:vozbud:

Иде парада....
РАДУЈЕМ СЕ ЈА....
РАДУЈЕМ СЕ ЈА... :vozbud::vozbud::vozbud:
:pos2:
Па тоа има да биде фешта бе другови.

Има да падне таков ќотек и `превоспитање`
што се ми се чини дека никад...
ама никад више нема да им текне да помислат,
а не па да прават парада у Београд.

Браво за хомосексуалците!!! Конечно решија да завземат став за себе.Имаат моја целосна поддршка!!!!Браво!!!И воопшто не е ова сарказам , најсериозно го мислам ова.Редно време беше да застанат позади своите ставови и да се борат со стереотипите на човештвото и нивната замисла за светот!!!!:bravo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom