Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гејовите се болест.Нема правда за нив.

Не бе и тоа што викаш, на клада се ко во среден век вештерките...

Низ вековите многу нешта се вметнувале во кагоријата „болести“ за да се увиди после дека се тоа е до човечката бескрајна глупост и се створено од неговиот ум и опкружувањето...

A takvite ko tebe Picki, koi se plasat da ne se zarazat??? Aj..koj primitivizam... ke tepame deca 4 gpdisni, za da se dokazuvame deka sme golemi mazi....

Smeski Balkanski...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Земи си ги дома да ти играт со децата и да ги воспитват.

Мене искрено ама буквално ич не ми сметаат. И тие си се луѓе како нас, тоа не е болест и тие си имаат чуства но во нивниот случај се заљубуваат во другиот пол.
Мене ми е безвеза да се кријат, нема зошто да се крие нека си признаат кој се.

И што се буните, што повеќе педери тоа повеќе жени за нас :pos2::pos2::pos2:

Братучед ми од Београд ми вика цитирам "Собрани се веќе, Радовци, Делије, Гробари, и уште не знам таму која навијачка група од Србија" ... ќе биде колење.. после тоа Српската полиција изјавила на РТС мислам, дека се немоќни да им помогнат на организаторите. и на присутните на таа парада.. :vozbud::pishtoldz

Мене искрено ама буквално ич не ми сметаат. И тие си се луѓе како нас, тоа не е болест и тие си имаат чуства но во нивниот случај се заљубуваат во другиот пол.
Мене ми е безвеза да се кријат, нема зошто да се крие нека си признаат кој се.

И што се буните, што повеќе педери тоа повеќе жени за нас :pos2::pos2::pos2:

И мене не ми смеат дури не почнат со фрик show по улици и со педерски бракој и посвојвање деца.Како шо реков,нивно право е нека си пикнат палка за бејзбол во газо ако сакат ич не ми е гајле.Ама надвор треба да бидат одговорни за постапките.

Па зато ти реков бе брат,не ни пробав да ти се докажвам себеси лично,ти зборав за народо мој.
За знамето и за сличните глупости не е ни местото(темата)тука да коментираме,ни погодно време,зошто како го сменија...ела на профило ќе збораме.
А веќе за изродите педерски,то ни е темата,нема шо да го пуштам јас таква гнаса да ми се ретардира пред очите на 7-9 годинишни деца.
Дома и по дворој ако сакат нека се редат како воз со црнци и нека се облекват како АЗИС,нема шо по нашите улици циркуси да прат.Имам доволно фрик shows и по телевизија.

Па откога Белград стана ваши улици та толко се загрижи и лично го прие бе брат.Миналата година имаше слична парада во Бугарија со стотина учесници сосема различни беа коментарите:)Сите педери не направивте тогава.А сега гледам тема оди кон великите големи србски маже кои преди 8 години пребили двама травестита ама на косова един куршум не изпукаха.Нека си поминат лугето ако ти си хетеро от един парад на 10 г нема да станеш геј вервај ми :)

Братучед ми од Београд ми вика цитирам "Собрани се веќе, Радовци, Делије, Гробари, и уште не знам таму која навијачка група од Србија" ... ќе биде колење.. после тоа Српската полиција изјавила на РТС мислам, дека се немоќни да им помогнат на организаторите. и на присутните на таа парада.. :vozbud::pishtoldz

Абе србоман ќе станам уште малце :vozbud:

Па зато ти реков бе брат,не ни пробав да ти се докажвам себеси лично,ти зборав за народо мој.
За знамето и за сличните глупости не е ни местото(темата)тука да коментираме,ни погодно време,зошто како го сменија...ела на профило ќе збораме.
А веќе за изродите педерски,то ни е темата,нема шо да го пуштам јас таква гнаса да ми се ретардира пред очите на 7-9 годинишни деца.
Дома и по дворој ако сакат нека се редат како воз со црнци и нека се облекват како АЗИС,нема шо по нашите улици циркуси да прат.Имам доволно фрик shows и по телевизија.

Ti Srbin si? Kolku sto znam jas Belgad odamna ne e glaven grad na Makedonija..
Neka si se nosat u p.m so svoite gayovi i ostanati "problemi"

Абе едино што ќе добијат од таа парада е ќотек ништо друго :pos2:

Железен одред ....:toe: нема спас за гејовите сеа.

Ti Srbin si? Kolku sto znam jas Belgad odamna ne e glaven grad na Makedonija..
Neka si se nosat u p.m so svoite gayovi i ostanati "problemi"

Ох бее, попусто... Некои уште не си гледаат за државата своја туку се палат на Србија и митовите за неа... Уште вријат србомани по државава.

И мене не ми смеат дури не почнат со фрик show по улици и со педерски бракој и посвојвање деца.Како шо реков,нивно право е нека си пикнат палка за бејзбол во газо ако сакат ич не ми е гајле.Ама надвор треба да бидат одговорни за постапките.

Абе што сакаат нека прават, и циркус свој нека си направат незнам зошто би ни сметало. Секој си има свое мислење, но би сакал ако има некој геј на темава да даде свое мислење :icon_lol:

Косово беше нешто шо неможеа да го спречат,ама ова и то како можат,а за то мужи,во тие шо маваја колко шо имаша мажи имаше и жени.Само ова година се надевам дека попојте ќе бидат во поголем број :baeh:.
Инаку ова година мора да имат спремено нешто,не вервам дека се толкави идиоти за да јадат ќотек како пред 8 години.

нема да дојдат....они благословуваат само сатанисти кои масакрираат а некат гејовите да ги лечат...ајде де тој хоштаплерот на видеото одма се расфрчи со цитат:pos2::pos2:

јован рекол вратете се:pos2:

ами ете ако е бог со него нека го истера демонот:toe:

мене навистина не ми е јасно како го оправдувате ова насилство....ете тепаат и жени..а тоа е знак на еректилна дисфункција.....каде е патриотизмот...кој е посрбин жити се:vozbud:

кој:vozbud:

работава е едноставна,имено политичарите го имаат предвид ставот на населението и им е јасно па оттука поминала или не таа парада сеедно е односно никоја партија нема да ризикува губење гласачи заради гејоња...за политичарите власта е света..така да сеедно им е а овие котеци се срам за државата и општеството:toe:

Борец за човечки правдини?
Која иронија :nesum:
Селективен борец за човекови правдини :icon_lol:

Косово беше нешто шо неможеа да го спречат,ама ова и то како можат,а за то мужи,во тие шо маваја колко шо имаша мажи имаше и жени.Само ова година се надевам дека попојте ќе бидат во поголем број :baeh:.
Инаку ова година мора да имат спремено нешто,не вервам дека се толкави идиоти за да јадат ќотек како пред 8 години.
Прво, како што кај нас од пред пола година се нацртаа од Брисел да ни држат предавања за правата на хомосексуалците и да ни кажуваат колку сме затуцани, како што в Хрватска со години тоа го прават, така е и во Србија...Однадвор диригирана ствар, која милом или силом ќе ја истуркаат.
Значи, не се работи тука за желбата или отпорот на србите за таква парада...се работи за нешто што им е наметнато, и што државата ќе го спроведе, затоа што и е "мини" услов од ЕУ и остали.

Второ, зошто, лично, осеќате толкав отпор спрема такви паради?
Како се осеќате загрозени од нив?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom