Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Народот убаво вели
Куче дето много лае не хапе :)
Истото важи и за вас форумните мажи и ебачи.Онлајн сте опасна работа , реално нули :)

Прашај некој,уствари шо има да прашаш доволно си стар за да знајш колку македонска сперма е истурена на бугарските жени :vozbud:Ај барем не сметате за ист народ и не се вреѓате од фактот дека до што е жена ви споебавме.

Абе и Хрватите исто се силеа, па кога Св. Европа им нареди специјалци да постават ко обезбедување и плус набљудувачи, мирно, мирно си пројде парадата.

Така ќе биде и со европски-благонадежна Србија.

нека се соберат .. бетер ке го папаат .. така им треба .. ке биде сеир гледање :tv:

Абе и Хрватите исто се силеа, па кога Св. Европа им нареди специјалци да постават ко обезбедување и плус набљудувачи, мирно, мирно си пројде парадата.

Така ќе биде и со европски-благонадежна Србија.

Србите не се католичко-европски курви ко хрватите.Таму народот органски неможи да поднеси таква девијација како хомосексуалноста.Не гледам на мирен начин да се одржи таква глупост во следните 100 години во Србија.

Прашај некој,уствари шо има да прашаш доволно си стар за да знајш колку македонска сперма е истурена на бугарските жени :vozbud:Ај барем не сметате за ист народ и не се вреѓате од фактот дека до што е жена ви споебавме.

Знам бе ти па.То по форумите така да ни зачеваха жените 20 млн да бевме:)Не става така баце.Не може цел ден да го дрвиш на форуми и да ми разказваш каков ебач си.Ајде тука некое дете ке ти поверува ама ние двата си знаем дека сексот е операција која редко практикуваш :)

Знам бе ти па.То по форумите така да ни зачеваха жените 20 млн да бевме:)Не става така баце.Не може цел ден да го дрвиш на форуми и да ми разказваш каков ебач си.Ајде тука некое дете ке ти поверува ама ние двата си знаем дека сексот е операција која редко практикуваш :)

Абе не зборав конкретно за мене,ама штом почна...од кај к*ро знајш колку често практикувам?Аман со внуците на баба Ванѓа веќе.
Можи ич не практикувам,можи поретко,можи 5 пати дено :vozbud:

еве уште еден доказ за лоботомијата групна за жал во едно општество.
па не е човечки тоа однесување не треба така да ги тепаат ко животиња...ако дошле да ги бркаат за да се лечат зарем не стануваат и они болни со насилството...кое за волја на вистината е секогаш краен квазиаргумент:toe:

секоја чест за србските рапери патриоти и фронтално лоботомирани

Србите не се католичко-европски курви ко хрватите.Таму народот органски неможи да поднеси таква девијација како хомосексуалноста.Не гледам на мирен начин да се одржи таква глупост во следните 100 години во Србија.
Со Косово паднаа у вода сите претстави околу непоколебливоста на Србите. Караџиќ беше јаготка на шлагот.

И Србија се продава, а Европа им фрла лижавчиња. Доста ја глорифицирате.

Пак ви викам, може слободно да се кладиме дека парадата ќе помине итекако мирно, а српскиве "мУжи" нема ништо да направат.

антополошките докази говорат спротивно....имено на оригиналните славјани черепот им е 15000 години наназад односно тие се поназад со еволуцијата...всушност се на некој начин помајмуни:pos2:

тука влеваат и россир:pos2:

Со Косово паднаа у вода сите претстави околу непоколебливоста на Србите. Караџиќ беше јаготка на шлагот.

И Србија се продава, а Европа им фрла лижавчиња. Доста ја глорифицирате.

Пак ви викам, може слободно да се кладиме дека парадата ќе помине итекако мирно, а српскиве "мУжи" нема ништо да направат.

Косово беше нешто шо неможеа да го спречат,ама ова и то како можат,а за то мужи,во тие шо маваја колко шо имаша мажи имаше и жени.Само ова година се надевам дека попојте ќе бидат во поголем број :baeh:.
Инаку ова година мора да имат спремено нешто,не вервам дека се толкави идиоти за да јадат ќотек како пред 8 години.

Борец за човечки правдини?
Која иронија :nesum:

Абе не зборав конкретно за мене,ама штом почна...од кај к*ро знајш колку често практикувам?Аман со внуците на баба Ванѓа веќе.
Можи ич не практикувам,можи поретко,можи 5 пати дено :vozbud:

Познавам бе баце.Аматер психолог сум :)
Не не нужно да убеждаваш некого колко голем маж си:)Големите мажи не прават вака.А се виде колко чините.Смениха ви имена знаме референции рамковни збор не кажавте ., сега се одиш на некој травестит да се докажуваш што за маж си.Па нека си поминат лугето.Не се плаши.Не е заразно :)

Познавам бе баце.Аматер психолог сум :)
Не не нужно да убеждаваш некого колко голем маж си:)Големите мажи не прават вака.А се виде колко чините.Смениха ви имена знаме референции рамковни збор не кажавте ., сега се одиш на некој травестит да се докажуваш што за маж си.Па нека си поминат лугето.Не се плаши.Не е заразно :)

Па зато ти реков бе брат,не ни пробав да ти се докажвам себеси лично,ти зборав за народо мој.
За знамето и за сличните глупости не е ни местото(темата)тука да коментираме,ни погодно време,зошто како го сменија...ела на профило ќе збораме.
А веќе за изродите педерски,то ни е темата,нема шо да го пуштам јас таква гнаса да ми се ретардира пред очите на 7-9 годинишни деца.
Дома и по дворој ако сакат нека се редат како воз со црнци и нека се облекват како АЗИС,нема шо по нашите улици циркуси да прат.Имам доволно фрик shows и по телевизија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom