Геј бар близу вашето место на живеење

Како би реагирале доколу се отвори геј бар во близина на вашиот дом?

• Би ми пречело

Гласови: 249 56,5%
  • Сеедно

Гласови: 113 25,6%
  • Немам ништо против

Гласови: 79 17,9%

• Вкупно гласачи
    441
Статус
Затворена за нови мислења.
samo ako e do tebe smesten ., ane kaj mene ., edna kashikara i reshava se ., e aj sea nevladini i sorosoidite neka se javatsick:

e jes gospod napomosh neka ni e so evropejskata kultura /kvazi/., i dosta glumenje ludilo:p

ма плинска боца...и нека пушат......мислам дишат плин.......

samo ako e do tebe smesten ., ane kaj mene ., edna kashikara i reshava se ., e aj sea nevladini i sorosoidite neka se javatsick:
Наброј три добри причини зошто би го решил тоа со една кашикара? Ама реални... Не пошо ти се гади од гејови... Тоа е многу индивидуално.

Абе за такви голи оток само таму ке си го остварат сите права кој ги бараат. Така да од бар они овде нема ни б да видат, а некој ако ги многу жали што немаат бар или нз друго што, зш гледам има овде и такви нека ги води дома и нек им организира забава.

Абе за такви голи оток само таму ке си го остварат сите права кој ги бараат. Така да од бар они овде нема ни б да видат, а некој ако ги многу жали што немаат бар или нз друго што, зш гледам има овде и такви нека ги води дома и нек им организира забава.

Знам дека е џабе ама ај ќе се послужам со господинот, има разумни кои ќе прочитаат: those who deny freedom to others deserve it NOT for themselves - Abraham Lincoln!

на испраќање или за добредојде пред да влезат еден поздрав од тараса ќе им праќам леген вода да се освежат не за друго

Колку хомофоби човече, им сметал геј бар у близина.
Несигурни сте во својата сексуалноста до толку па што ви е страв да не се начукате да не легнете со некој ?

^ Мислам дека само премногу си ласкаат, а гејовите не се на принцип "дај шта даш" имаат вкус луѓето. Нека се отвори такво место јас радо би отишла.

Сум против хомосексуалноста и геј бар во мојата околина би ми пречел.
Не е убаво да гледаш педерчиња кои се лижат секој ден...

Имав пишано низ темава дека сум за, само ме мрзи да тражам.
Тоа што сакав да го кажам е: Менам ја кафаната од која тинче турбофолк секој ден до 5-6 саато летото во придружба со инциденти со мирен геј бар близу моето место на живеење.

Се прашувам како би изгледале коментарите доколку зборот "геј" би бил сменет во зборот "лезбиски".
Чекај,имам предвидување..
"Уфф :drk:"
"Таман од кафичот па кај мене во стан :icon_mrgr:"
(читај:Не генерализирам!)

п.с.Не заборавајте дека зборот геј,во себе го содржи и поимот лезбејки,кои некои од вас едноставно милуваат да ги набљудуваат.
п.п.с.Што се однесува на темава,не би ми сметало воопшто,впрочем имам влезено,но таму некако не беа геј туку одеа таму за да добијат статус на геј,што за мене е сосема бесмислено.
Чудно население ни талка по земјава:rolleyes:

Со оглед на тоа дека гејлукот денес се смета за open mindedness....можам да претпоставам зошто некој со поматен ум би сакал да го сметаат за геј.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom