STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.747
- Поени од реакции
- 14.875
Не се сеќавам на таква сцена, изгледа сум испуштила нешто?
Јас сум грешка, не го дадоа Регар досега воопшто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се сеќавам на таква сцена, изгледа сум испуштила нешто?
Кастот за Регар многу лош, а требаше да биде некој лепотан како Хит Леџер (нели по Регар сите попаѓале кога ќе поминел)![]()
Мене малце на ружен Viserys ми личеше.
Магично копје кое уништува мечеви, затоа одма умре змејот.Преобразениот змеј на стероиди.
Едноставно не е воопшто фер, а и неславно заврши таа т. н. битка кога Кралот го прободе змејот. Јас секогаш се смешкав на сите тие луѓенца кои и беа непријатели на Денерис, во моментите кога ќе се појавеше со змејот си викав- Овие ги наполниле гаќите стопосто. За така глупо да заврши таква грандиозна застрашувачка појава, со еден убод од копје.
Си има кажано актерката дека нема да се соблече веќе во серијата. Последен пат беше кога ги запали тие во кампот и толку.#epicsexscene, стварно?
Мислам, покажаа и колку и двајцата ги бива за глумење. За милион од епизода очекувам бар цицките на Емилија и мандалото на Кит да се види. Ништо од тоа.
Очобол.
Од цело финале, фацата на Бејлиш кога го зафркнаа, и последните 5 минути.
Не е грд Регар, иако профилот не му е баш најнај. Али далеку од грд е.
Си има кажано актерката дека нема да се соблече веќе во серијата. Последен пат беше кога ги запали тие во кампот и толку.
Нема да бидат во нивна рака платениците бидејќи тоа се платеници, ги платила Серси а не Теон и Јара.Не беше лошо. Имаше добри моменти како ликвидацијата на Бејлиш, заминувањето на Џејми, мистериозниот поглед на Тирион, мрачниот цар со змејот исто така.
Другото горе-долу очекувано.
Сцената со Теон е важна ако се знае каде тргна чичко му со флотата. Ако се обидат да ја спаси сестра му и да го убијат чичко му, тогаш во нивни раце ќе биде војската платеници од Серси.
Сем би трабало идната сезона да има некоја од клучните улоги.
Кога ќе го видат Џејми (ако евентуално замина на север) ќе дознаат за плановите на Серси.Баш ќе биде интересно да ја видеме нивната реакција.
Животот е љубов, ти во него си Џора Мормонт!
![]()
Ти би се соблекла за милион долари пред милион гледачи?Тоа е, сега ни милион не вреди за цицките да се покажат. И тоа во секс сцена. Може облечени требаше да се, нозете и се видоа.
Нема да бидат во нивна рака платениците бидејќи тоа се платеници, ги платила Серси а не Теон и Јара.
Ти би се соблекла за милион долари пред милион гледачи?