Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
When everything is going according to plan... [DOUBLEPOST=1500890289][/DOUBLEPOST]
Дечки се уште не сум ја гледал новата епизода од Game of Thrones,дали некој ја има симнато со торент со добра снимка,ако некој има би било добро да постави линк.
И ме интересира дали кај нас во Македонија е безбедно да се симни зашто слушам во другите земји имало демек хајка против оние сто го споделуваат-спуштаат по торенти...
ReekТион
sveseznae само потруди се малкуКако тргна сезонава несезнае кој кај тера![]()
Ne e spojler ? Kako mozhe epizodata da e spojler ?top epizoda ne e spojler sea ne pretervajte[DOUBLEPOST=1500903532][/DOUBLEPOST]inace po epizodava svativ kolku ramzy bese pravicen
eve me teretea za krivicno delo
еј еј еј... без спојлери... има овде работен народ што тек вечер ќе гледа
Нема да загине бидејќи нејзината улога е иста како на Џон Сноу. Така да тие два лика ќе го дочекаат крајот на серијава.Дефинитивно најглуп лик - Денерис. Она и нејзиното ај вас борн ту рул ... Ма иди у пм. Колку ми е индиферентна, колку ми е глупа, да ја влечат за коса нема мака да ми е. Се надевам некако ќе загине сезонава, случајно, намерно, спонтано и нема да ја гледам веќе. Ау, колку ми е глуп ликот.
Нема да загине бидејќи нејзината улога е иста како на Џон Сноу. Така да тие два лика ќе го дочекаат крајот на серијава.