Game of Thrones

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
The Hound каква доминација епизодава :cuc:

Тhoros: Bad night to be outdors.
The Hound: You have got real powerful magic to figure that out. Did the Lord of Light whisper that in your ear? "It is snowing, Thoros. It is windy. It is gonna be cold night.:pos::pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Овој па земал твитер акаунт си избришал :facepalm:

Член од
21 јули 2017
Мислења
20
Поени од реакции
3
Дечки се уште не сум ја гледал новата епизода од Game of Thrones,дали некој ја има симнато со торент со добра снимка,ако некој има би било добро да постави линк.
И ме интересира дали кај нас во Македонија е безбедно да се симни зашто слушам во другите земји имало демек хајка против оние сто го споделуваат-спуштаат по торенти...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Дечки се уште не сум ја гледал новата епизода од Game of Thrones,дали некој ја има симнато со торент со добра снимка,ако некој има би било добро да постави линк.
И ме интересира дали кај нас во Македонија е безбедно да се симни зашто слушам во другите земји имало демек хајка против оние сто го споделуваат-спуштаат по торенти...
Не е безбедно, еве кај мене у зграда на сите им ги земаа компјутерите од полиција.

Член од
21 јули 2017
Мислења
20
Поени од реакции
3
Не е безбедно, еве кај мене у зграда на сите им ги земаа компјутерите од полиција.

Не заебавај,ова не се бомбите на Заев па да му ги земаат компјутерите на децата... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom